mandag 2. desember 2019

Størrelsesguide barn

Høstens nyheter til barn. Små turer er også store. Se størrelsesguide for barn. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. For deg som lurer på hvilken størrelse barna dine bruker.


Størrelsesguide barn

Sjekk ut vår guide nå. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene.


Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet.


Størrelsesguide barn

Alle mål skal være i cm. Størrelsesguide - Barn. Bevegelsesvidden er iberegnet plagget. Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og hoftevidde. Det er derfor viktig at barnet prøver skoene på, gjerne i en butikk der personalet har fagkunnskap om barnesko og barneføtter.


Her har vi samlet de størrelsesguidene vi har for barn. Vi har ulike størrelsesguider for klær. Dette gjelder både for funksjonsplagg og plagg generelt. Her svarer vi på en del av de vanligste spørsmålene vedrørende barnestørrelser. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Størrelsesguide barn

Vi vil allikevel gjøre oppmerksom på at barn kan vokse i forskjellige stadier, slik at noen ganger er en større størrelse, et smart valg. Se vår størrelsesguide for baby og barn for å finne riktig passform til jenter og gutter i alderen 0-år. Ved kjøp av sykkel til barn er det viktig å tenke på sikkerhet.


Finn størrelsesoversikter på HM. Derfor er det viktig å ikke kjøpe en sykkel barnet ”vokser inn i” En slik sykkel blir for lang og tung og kan være en fare for barnets sikkerhet. Kjøp i stedet en sykkel som gir barnet gode minner. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte.


Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk. De aller fleste barn elsker å sykle, så sant de har en sykkel som er riktig tilpasset. For å opprettholde gleden må barnet bytte sykkel etter hvert som det vokser, så det får mest mulig komfort, kontroll og trygghet.


Da blir sykkelen perfekt til både transport, adspredelse og fysisk fostring. Disse tilsvarer ca lengden på barnet i centimeter. Som medlem får du bonus på ALLE dine kjøp. Lengde bestemmes av din preferanse for terreng og høyden din. Som hovedregel skal snowboardet rekke opp til et sted mellom skulderen og midten av hodet.


Sykkelhjelmen må ha riktig størrelse og sitte korrekt på hodet, ellers vil den ikke beskytte optimalt. Husk alltid at hjelmen skal dekke panne, bakhode og tinninger, og den skal være plassert vannrett på hodet. Den skal også sitte så fast at den ikke kan skli rundt på hodet. Velg størrelse opp i tilfelle din fotlengde ikke er oppført. Finn klær til den unge idrettsutøveren din som passer og yter godt med Nikes klesstørrelsestabell for barn.


Lengden på foten måles når barnet står oppreist, så vekten fordeles riktig. Nyttige tips om sko. I våre størrelsesguide for barn er det lagt til ekstra centimeter slik at det er rom for at føttene deres kan vokse med nok plass til å bevege tærne mens de går.


Hvis skoene dine ikke passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg