torsdag 19. desember 2019

Kinesisk terminkalkulator

Kinesisk fødselskart viser om det blir gutt eller jente. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Bare for gøy - hva har dere fått på ringtesten og hva viser det kinesiske fødselskartet?


Ringtesten viser først gutt, så jente, så stopper den. Hadde vært sabla koselig med en av hver! Så dette tar jeg med en klype salt.


Terminberegning er ikke så vanskelig bare du har trylleformularet. En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO). Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap.


Legg inn dato for første dag i siste mens i Babyverdens terminkalkulator og få vite din termin. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. Nå er det jo sjanse for at den skal stemme, så blir morsomt å se når flere har svart. Den stemte faktisk.


Tolkning: Et rosa felt meg “J” betyr jente, et lyseblått felt med “G” betyr gutt. En forenklet oversikt er vises i vår terminkalkulator , der kan du også regne ut termindato og dato for befruktning. Her skal du kunne finne ut hvilket kjønn barnet blir, ved å legge inn din alder ved termin og måneden. Så hadde lyst å høre om det var mange tilfeller. I tilfellet med det kinesiske fødselskartet er det et (i de fleste tilfeller).


Det gjorde det her. Men har kjerringråd stemt ang kjønn hos dere? Syns det bare var fint jeg Ingenting dumt med det, utenom det med barnehageplass. Jeg har et barn født i september. Vi prøver på en til nå og skal prøve å unngp desemberbaby.


Sjekk kinesisk fødselskart. Fødselshoroskopet kan gi oss et innblikk i hvordan vi er skrudd sammen. Barnas fødselshoroskop kan gi oss foreldre tips og tilleggsopplysninger om hvordan vi skal forstå barna våre bedre, og stimulere dem på riktig måte, sier astrolog Heidi Horpestad. Men vi er ulike som personer.


Jeg fant forskjellige ( en som tok utgangspunkt i mors alder ved befruktning og en som tok utgangspunkt i mors alder ved fødsel ) og fikk jente på begge. Har gått med en guttefølelse siden dag selv. Les om svangerskapet og fosterets utvikling denne uke.


Alltid festlig med disse trådene, for så å sjekke opp mot UL :) Jeg kan gjerne lage en liste :) Klikk på denne linken og sjekk. Ser ut til at flere tror dette er terminlisten. Terminkalkulator - finn din termin Terminkalkulator gravid graviditet.


Alt om baby for deg som prver bli gravi er. Bestemme forfallsdatoen for babyen din er ikke en eksakt prosess. Faktisk, det er faktisk en liten PRECENTAGE av babyer som faktisk er født på forfall. Mest fødselslege kontorer har grunn dato Predictor diagrammer og kalkulatorer for å hjelpe deg å finne ut omtrentlig dato som du kan forvente din baby.


Vår terminkalkulator hjelper deg med å regne ut din termin, og finner ut. Hvilken barnebok skal jeg lese for barnet mitt? For 4-uker siden oppdaget jeg en lys føflekk helt nede der magen starter.


Som nygravid er termindatoen noe av det første man forsøker å finne ut av. På nettet florerer det av ulike terminkalkulatorer som varierer med hele dagers differanse på termindatoene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg