fredag 6. desember 2019

Tapet soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Tapet med mønstermiks.

Drøm deg bort til eksotiske himmelstrøk med gylne farger og sofistikerte mønster. Prøv å blande flere mønster i farger som går ton i ton, og lek med forskjellige teksturer for et rikt uttrykk. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Med halm på veggen kan du være både trendy og miljøbevisst!


Soverom Pusse opp soverommet? Få inspirasjon, interiørtips og gode råd her. Ulike tapeter passer til ulike rom.

Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg. Lyst på en enkel, men fantastisk transformasjon på ditt soverom ? Det er derfor viktig å velge riktig tapet til soverommet, for tapeten kan avgjøre følelsen du skaper. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Slapp av i kropp og sinn og drøm deg bort med et av våre utvalgte tapet soverom. Finn ut hva som får deg til å føle deg harmonisk og rolig, og gjør soverommet ditt til et rolig gjemmested. SOVEROM Kom godt i gang med soverommet dit. Kombinasjonen av tapet og veggfarger er en god måte å skape en personlig atmosfære på soverommet på.


Trenger du tapettips til soverommet? Dette er rommet hvor vi lader batteriene og kobler helt av. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa.


Med kalktapet fra Borge får du vårens fineste kalkfinish enkelt og raskt på dine vegger.

Kalktapet gir rommet. Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro.


Ralph Lauren har mange fine tapeter i kjølige toner som passer godt til soverom. Den industrielle stilen passer godt på et soverom. Med kule tapeter, møbler og klesoppheng i rør og kasser med trykk, skaper man. Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt.


Våre digitaltrykte tapeter har ingen begrensninger for farge eller form. Det betyr at du kan bruke nesten hva som helst til å designe et tapet. Alt du trenger for å lage ditt eget tapet er en idé - vi hjelper deg med å sette den om i praksis.


Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert. Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg