mandag 23. desember 2019

Temperaturer i tyrkia

Temperaturer i tyrkia

Se alle våre reiser til Tyrkia. Bestill din drømmeferie på Ving. Reserver ditt Hotell i Tyrkia. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Er klimaet og været i Tyrkia slik du ønsker det? Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Tyrkia. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg?


Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Tyrkia har fire årstider, men ettersom landet ligger så langt sør er det varmt i en lengre periode. Hit går det charter hele året, men dersom du er ute etter deilig sommertemperatur skal du reise i perioden april til oktober. Temperaturen kan noen ganger være høyere eller lavere.


På grunne strender, vil temperaturen bli høyere i sommer. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Mange av dem som har leilighet i Tyrkia , velger oktober som en måned med passe fine temperaturer. Den varme våre og høsten gjør at Tyrkia har en lang sesong - og her kan man få nydelig vær og rimelige flybilletter ved å reise utenom fellesferien. Tyrkia tilhører både den tempererte og den subtropiske klimasone.


Sør- og vestkysten har et typisk middelhavsklima, med milde, fuktige vintrer og hete, tørre somrer. For detaljert informasjon, inkludert fuktighet, vin sjanse for regn og mer gå til Tyrkias værside. Hvis du skal reise til Tyrkia i en bestemt måned anbefaler vi å sjekke siden og se gjennomsnittlig vær i den måneden, for eksempel Tyrkia i Januar. Jeg synes alltid at alle snakker om hvor varmt det er i Tyrkia i juli, men når jeg er inne på ulike værmeldingssider virker det jo ikke sånn. Disse temperaturene har aldri blitt bekreftet, og er ikke anerkjent som verdensrekord.


C ble notert i Cloncurry, Queensland. Det du kanskje ikke vet er at Tyrkia har over tusen varme kilder, og at de beste av dem ligger i nærheten av Dalaman. Tyrkia har også et innlandshav, Marmarahavet, som av geografer brukes som skillelinje mellom Europa og Asia. Tyrkia regnes ofte også som en del av det geografiske området Midtøsten.


Temperaturer i tyrkia

Landets offisielle språk er tyrkisk, som er morsmål for omtrent prosent av landets befolkning. Alanya har et meget behagelig Middelhavsklima, og ligger i bananbeltet ( det eneste området som er bra nok for bananer ), som strekker seg fra Manavgat til Anamur. Når er den beste tiden å gå til Tyrkia ? Ta en titt, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.


Her er en oversikt over det vanlige været i Tyrkia : temperatur , nedbør, lengde på dagen og mye mer. Noen som har vært i Tyrkia på den tiden og vet hvordan temperaturen er da? Vi blir nok i nærheten av Antalya ett eller annet sted. Helt ok temperatur i Tyrkia nå på denne tiden.


Temperaturer i tyrkia

Kaldt i sjøen enda, men går helt fint å sole seg. Skal selv til Tyrkia i mai, er et hakke varmere da Tror jeg. Reise med barn til Tyrkia. Her er det mye å se og gjøre, maten er spennende og det er mange hotell som passer for våre yngste gjester.


Tyrkia er det perfekte ferievalget for dere som reiser med barn. Et eksempel er Sunwing Side Beach, hvore dere bor i komfortable leiligheter og kan bestille direkte transport fra flyplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg