onsdag 4. desember 2019

Prior marinert kalkunbryst

Prior marinert kalkunbryst

I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampede neper Tilbredningstid: timer min. Prior er en del av Nortura. Kalkunkjøtt er både magert og saftig, og kan varieres i det uendelige.


Prior marinert kalkunbryst

Dama kjøpte et ferdig marinert kalkunbryst for en stund tilbake. Ho tok saken ut av esken og puttet den i fryseren, kasta så eska. Noen som vet hvor lenge den skal stekes? Kalkun er en mager råvare som kan benyttes til mye! Hel kalkun med deilig stuffing eller helstekt kalkunfilet.


Kalkunfilet kan også strimles og benyttes i wok eller i skiver som kalkunbiff. Har kjøpt prior kalkunbryst naturell i stekepose. Bør jeg ta den ut av stekeposen og krydre slik du skriver, eller bør den stekes i posen? Går det greit å bruke gul løk i stedet for sjalottløk?


Prior marinert kalkunbryst

Lei av tørt og seigt kalkunkjøtt? Hemmeligheten bak et perfekt resultat er å bruke steketermometer. Kalkunbrystet er nemlig ferdig i nøyaktig samme sekund som det er gjennomstekt. Uten steketermometer er dette utrolig vanskelig å beregne, og du risikerer enten at kjøttet er for lite eller for mye stekt.


Skrell rotgrønnsakene og skjær i terninger. Hell på vann og kok til møre. Bruk en potetstapper til å oppnå en litt grov konsistens. Stadig flere nordmenn får øynene opp for hvilket fantastisk produkt kalkun er.


Denne grønnsaksformen kalles tian og stammer fra Provence. Den passer perfekt sammen med det milde, saftige kalkunkjøttet. Jeg har kjøpt en pakke med marinert kalkunbryst fra prior som jeg har tenkt å tilberede i dag eller i morgen. Men jeg har ikke steketermometer som er i orden! Er det noen som har stekt et kalkunbryst uten termometer?


Det står på pakka at man må regne med å steke på 1grader i en halv time per k. Denne kalkunen er helt gluten- og laktosefri og smaker helt nydelig. Denne er uten tvil blitt en favoritt – kalkun kan vere vanskelig å tilberede, for det er så lett for at kjøttet blir tørt. Marinert Kalkunbryst 3xca. Jeg skal lage marinert kalkunbryst til middag i morgen og trenger tips til hvordan jeg skal lage saus! Har søkt på oppskrift på nettet men finner da som oftest oppskrift basert på en hel kalkun, der innmaten.


Vi prøvde oss nylig på helstekt kalkunbryst , og det kan anbefales! Vi brukte den naturelle utgaven, men man får også kalkunbryst ferdig marinert. Man får kjøttet i pakker på 7gram og 1. Server gjerne med en frisk og sprø waldorfsalat og sjysaus. Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten.


Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald til koldtbord med waldorfsalat eller varm til hovedrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg