torsdag 26. desember 2019

Svenske navn

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Norges mest populære jentenavn, Nora, må vi helt ned til 51.

Navn som vi nordmenn ser på som typisk svenske , uten at de nødvendigvis har en svensk opprinnelse, kan også ha vansker med å slå an i her til lands. Typisk svenske navn som har vært brukt i Norge for lenge siden kan bli populære. Slike jentenavn er Ebba, Linnea, Alva, Selma og Moa. Vil disse navnene være på topp 10-listen i Sverige ved neste utskiftning, og dermed navn å kaste seg på dersom man som norsk vil være de svenske topp- navnene i forkant? I Sverige, som i Norge, går det i rykk og napp.


Det er nivået, ikke endringen, som er relevant i denne sammenhengen, sier Ouren. Svenska namn är Sveriges största namnsajt med den senaste statistiken från Statistiska centralbyrån.

Hitta de mest populära namnen, ta del av topplistor och namnbetydelser – snabbt och enkelt. Syns inte ditt namn? För att ett namn ska visas på Svenska namn måste det finnas minst två personer i Sverige med namnet. Han nevner navn som Julie, Emilie ( svensk Emilia og Emilie), Mathilde ( svensk Matilda).


Det er ikke opplagt hvor disse navnene har begynt. De har passet i tida med gammel tradisjon, sier han. Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge.


Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Sverige har en åpen og eksportorientert økonomi, bredt sammensatt både innen vareproduksjon og tjenesteyting. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Kjør selv ferie i hele Europa. I denne listen er kun navn med svensk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.


Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse. Her finner du navnene på engelsk, svensk , dansk og tysk, som er de viktigste språkene for oss her oppe i Nord-Europa.

Ikke alle disse fiskeartene har noe navn på enkelte av språkene, derfor vil du bare finne en strek. Leter du etter telefonnummer, adresser eller navn i Sverige? Benytt linkene på denne siden for å finne det du trenger. Telefonnummer til personer i Sverige: Eniro Sverige Person: Om du leter etter telefonnummeret til Söta Bror er dette en bra plass å starte! Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger. Navnestatistikk fra mange land. De svenske navnedage bruges i dagligdagen, og der lægges derfor vægt på, at listen er nutidig. Dette er værd at huske, når man læser svensk litteratur, hvor navnedage omtales i teksten.


Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne. Det er blåt med et gult skandinavisk kors i midten og har dermed de samme karakteristika som de andre nordiske korsflag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg