mandag 24. april 2017

Bilstol barn

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstoler hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Trygg Trafikk anbefaler at små barn sitter i en bakovervendt bilstol til de er minst år, helst så lenge som mulig. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


Det finnes en mengde forskjellige modeller innen barneseter, som er utformet for å passe barn opptil år. Dersom du kjøper på nett og velger hent i butikk så vil våre ansatte hjelpe deg med montering av bilstolen inn i bilen din. Lyst til å lære mer om sikkerhet i bil?


Her finner du komplett oversikt over hvilke regler som gjelder for barn i bil. Dukken som ble brukt i testen tilsvarer i vekt og størrelse et barn på måneder.

Bakovervendt bilstol er viktig – Testen viser først og fremst hvor viktig det er å velge et bakovervendt sete. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort og variert utvalg med både framovervendte og bakovervendte bilstoler, alle sikre, komfortable og brukervennlige!


En bilstol er ikke sikrere enn en babystol, men i en bilstol har barnet en oppreist sittestilling, noe som fordeler G-kreftene over en større kroppsflate ved en eventuell kollisjon. Og det er positivt. Veldig små barn sitter oftere dårligere i en bilstol og bør derfor sitte i en babystol den første tiden.


Hva er Plusstesten? Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Bilstolene er designet for bakovervendt bruk for babyer i alderen 0-måneder og 0-kg. Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol.


Når barnet har vokst ut av barnesetet og kan begynne å sette seg opp uten støtte, er det på tide med en bakovervendt bilstol for større barn. Alle er enige i at sikring av barn i bil er viktig, og det å finne riktig sete til sitt barn kan være et vanskelig valg. Bilbarnestolen, setet som lar deg og ditt barn oppdage verden sammen. Lammeskinn innsats til din bilstol.


Dette produktet fungerer som sitteunderlag i baby bilstoler til de minste barna. Maxi Cosi Cabriofix, Pebble, Axkid Babyfix, BeSafe iZi Go og mange andre bilstoler. Da kan det være en prioritet å velge en bilstol som kan monteres skrått slik at barnets hode ikke faller fremover.


Eeventuelt kan man velge en bilstol som kan vinkles mellom sitte- og hvilestilling i løpet av bilturen.

For bilsyke barn kan det også være smart å ha en bilstol med et trekk som er lett å ta av og vaske. Barn opp til minst år, helst opp til år bør sikres i bakovervendt bilstol ! Når er det på tide å bytte ut babybilstolen? Men er det trygt med brukt bilstol ? Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den.


Stolen blir skrudd fra hverandre av profesjonelle, alle slitte deler blir byttet ut, og trekket blir skiftet, slik at bilstolen blir så god som ny – både inni og utenpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg