fredag 28. april 2017

Kaldsvette uten feber

Man forventer å få feber når man har pådratt seg influensa, men feber som kommer alene - uten sår hals og andre influensasymptomer - og som varer i over tre dager, kan være et tegn på en. Kaldsvette innebærer å svette når huden ellers kjennes kal fuktig og klebrig ved berøring. I mildere tilfelle kan man oppleve følelsen av å svette uten at det er spor av svette på huden.


Jeg er ganske syk nå. Er det sykdommen som drives ut av kroppen eller?

Bakterielle og virale infeksjoner kan gi feber. Feberen er unormalt høy kroppstemperatur, og svettingen er kroppens måte å prøve å senke temperaturen på. Influensa er en årlig tilbakevendende infeksjonssykdom som rammer svært mange mennesker.


Det er en betydelig årsak til akutt sykdom, og mange av utbruddene gir en markant overdødelighet i befolkningen. Men det værste er nokk kaldsvette ! Dette er andre dagen min med influensa. Kan ikke sove en time engang uten at jeg våkner og er klissvåt.


Kan jo ikke drive og bytte på senga heele tiden heller.

Er så utrolig trøtt, men tørr ikke sove pg. Det har funket for meg ved flere anledninger, og våkner alltid uten feber neste dag. Selv om du våkner uten feber burde du tilbringe hele dagen i sengen, sånn at feberen ikke skal komme tilbake. Noen som har noen ide hva som kan være galt? Har ikke feber , men begynte plutselig å føle meg kal og svetter masse.


GultOgSvart skrev: Vet ikke helt hva det er. Gikk i bakken to ganger i allefall besvimte med andre ord. Det høres ut som det er noe galt med sirkulasjonen din.


Man kan godt ha lungebetennelse uten at det er smerter. Du hoster opp farget slim og har feber i mer enn 2-dager. Hvis hosten varer i mer enn et par uker. Spedbarn som har kraftig diare eller oppkast bør undersøkes av lege, uansett.


Alle med høy feber , tegn på uttørking, blod i avføringen eller blodig oppkast må også undersøkes av lege. Magesmerter bør føre til legeundersøkelse, fordi det kan ligge en annen sykdom bak. Likeledes oppkast som varer mer enn ett døgn, uten at det kommer. Definisjon av kaldsvette i Online Dictionary.


Betydningen av kaldsvette.

Norsk oversettelse av kaldsvette. Oversettelser av kaldsvette. Informasjon om kaldsvette i gratis engelsk online ordbok og leksikon.


Trodde man svettet om natten fordi man har feber , men fant plutselig ut at det ikke er tilfellet. Sjekket om jeg hadde. All informasjon på NHI.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Hvis du ikke har andre forkjølelsessymptomer, som feber eller muskelsmerter, kan du gå på jobb. Dersom hosten føles dypere, gjør deg kortpustet eller du hoster opp misfarget slim, er det sannsynligvis mer enn en vanlig forkjølelse, muligens bronkitt eller lungebetennelse.


Da bør du i så fall gå til legen i stedet for jobben. Man skal aldri trene når man har feber. Man kan trene når man er forkjølet, men ikke med feber. Den mest presise målestokken vil være å sjekke temperaturen før man eventuelt trener, for å være sikker på at man ikke har feber , sier Voisin. Hvorvidt gjelder å jobbe med feber , mener han at dette er helt avhengig av hvilken jobb man har.


Svette også kalt perspirasjon eller transpirasjon innebærer utskillelsen og fordampning av vannholdig væske fra svettekjertler i huden. I tillegg til vann inneholder svette salt, natriumklori urea, feromoner og små mengder albumin som er et eggehvitestoff. Det må igjen understrekes at selv om Tamiflu kan dempe influensasykdommen, så kan medikamentet ha en rekke mulige bivirkninger, noen milde og noen alvorlige.


Det er ikke uten grunn at medikamentet er reseptbelagt. Ved feber og smerter kan det være lurt å ta f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg