fredag 21. april 2017

Skinnsofa bohus

Få det koselig med en ny sofa som passer deg. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag! Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. En sofa skal ikke bare være stilfull og matche interiøret i stuen, sofaen skal også være komfortabel og kunne romme både deg og dine gjester. Bohus tilbyr Norges største utvalg av sofa, så her så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem.


En skinnsofa er en smart investering i god komfort og kvalitet som du har glede av i mange år fremover – så sant du tar godt vare på.

Her er tipsene til Bohus egen skinnekspert John Moe. Hos Bohus kan du velge blant sofagrupper i ulike stiler, farger og fasonger. Se vårt utvalg og kjøp her. Palma er vår bestselger!


Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa. Et stort utvalg av flotte tekstiler, der mange er vaskbare, gir mulighet til å få en meget komfortabel og prisgunstig sofa som passer i din stue. Velg en skinnsofa som blir penere med årene.


De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. Narvskinnet er slitesterkt og lettstelt, samtidig som det puster. De naturlige variasjonene i skinnet er synlige fordi det kun er behandlet slik at det får et tynt, beskyttende belegg. Tørk av hele sofaen med en fuktig klut og deretter er det på tide å smøre inn skinnsofaen.


Legg på et lag med lærbalsam, men vær nøye med at det er et middel som er spesielt beregnet for skinnmøbler. Om du skulle søle på din skinnsofa , ikke gnikk på flekken, men dytt forsiktig med en fuktig klut. I en god sofa skal du kunne synke ned i med en god bok eller fungere som et samlingspunkt for familie og venner. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa , finner du et bredt utvalg sofaer hos Møbelringen! Nesten alle våre sofaer kan leveres med skinn.


Besøk din nærmeste Fagmøbler-butikk for å se vårt fulle utvalg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du kan klikke deg inn og se etter akkurat din skinnsofa online.

Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Skinnsofaene vises med store og tydelige bilder. En skinnsofa gir din innredning en følelse som er rustikk samtidig som den er myk, og som er moderne samtidig som den er tidløs, og det er akkurat derfor den passer inn i mange ulike innredningsstiler.


Dirt bike opptil 125cc. Pocket bike elektrisk. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Trademax’ nyhetsbrev og godkjenner at Trademax behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Trademax’ integritetspolicy. Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser.


Designet på modellene varierer fra det mer tradisjonelle og klassiske til det moderne og urbane. Finn den perfekte hjørnesofa til akkurat din stue! Vi har sikkert din neste skinnsofa på lager.


En liten hjørnesofa er arealeffektiv for mindre rom, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i større rom. Hjørnesofaen er stuens midtpunkt der hele familien kan sitte samlet! Hos oss finner du et bredt utvalg av hjørnesofaer i flere varianter. Velg mellom liten eller stor størrelse, med eller uten sjeselong, stoff eller hjørensofa i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg