onsdag 12. april 2017

Jordmor kjersti

Du trenger IKKE henvisning for å komme til hos oss. Vi har god kapasitet gjennom hele året. Som jordmor med over års erfaring kan jeg svare på det aller meste du som gravid lurer på.


I had a great support during my. Ammekurs og fødselsforberedende kurs i Bergen. Meld deg på i dag for å sikre plass. Jeg har et par hos meg nå som.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Helhetlig omsorg for den gravide under og etter svangerskap. Ingen personlige opplysninger, som fødselsnummer, mobilnummer eller e-post adresse, lagres. Timeboken for de neste ukene var veldig full, jeg har klart å åpne opp litt flere timer om noen trenger, eller har hørt om noen som ikke fant ledige timer. Sjekk på online timebestilling på nettsiden min!


Jordmor kjersti

Vi hjelper med svangerskapskontroller, samt prevensjonsveiledning, innsetting av p-stav og spiral og vi tar den livsviktige. Kjersti eller Ingvild så ta kontakt. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les. Som gravid kan du velge om du følges opp av jordmor , fastlege eller i en kombinasjon.


Vi kan også tilby etterkontroll – uker etter fødselen. For timeavtale, ring Lillehammer helsestasjon tlf. Partner er hjertelig velkommen til å være. Finn priser, ventetider og les anmeldelser.


Jordmor kjersti

Vi tilbyr svangerskapskontroller, ammehjelp, celleprøver, prevensjon ( inkl spiral og p-stav) Alle velkomen. Trenger ikke henvisning. Afrikanske kvinner var mest utsatt, og blant annet hadde somaliske kvinner i studien dobbel så stor risiko for akutt keisersnitt, nesten. Klinikken har nå også utvidet tilbudet med privat jordmor. Takster kiropraktor: Førstegangskonsultasjon kr 65- (student kr 58-) Påfølgende behandling kr 46- (student kr 42-) Din helse- din mulighet!


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Fjøsangerveien Bergen. Du vil selvsagt også få anledning til å komme med spørsmål som du ønsker svar på, enten det er ting.


Jordmor kjersti

Det viktigste du må huske i fødebagen er helsekortet og blodtypelappen. Bortsatt fra det er hårstrikk et must hvis du har langt hår. Om svangerskapsomsorgen i Enebakk kommune. Ved Enebakk helsestasjon tilbyr vi svangerskapskontroll hos jordmor. Jordmor : Lisbeth Hasle Myrvold.


Tilbudet er gratis og oppfølgingen tilpasses individuelt. Ifølge Nasjonale retningslinjer for barselomsorgen, kan friske kvinner selv få velge om hun vil gå til fastlege, jordmor eller en kombinasjon. Tar celleprøver og tilbyr prevensjonsveiledning.


Jordmor kjersti

Skal vi snakke forebyggende helsearbei må vi først være enig i at helsen starter i mors liv, derfor må svangerskap-, fødsel- og barselomsorg styrkes! Grunnbemanningen består av jordmor , helsesøster, lege og fysioterapeut. Helsestasjonen i Enebakk har også tilbud om psykolog og familieterapeut.


Nissefar på kontoret mitt! Ta del i vårt aktive fellesskap. Vi kjemper for et trygt fødetilbud og gode arbeidsvilkår. Kan kontaktast på telefon evt kan helsesøstrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg