onsdag 19. april 2017

Boliglån husbanken

Les mer og søk lån her! Startlån og tilskudd er for personer som ikke får lån i vanlig bank til kjøp av bolig, og som ikke har mulighet til å spare. Søknad om startlån skal sendes kommunen eller bydelen du bor i. For privatpersoner. Jeg har sett litt på husbanken sine sider og lurer på om kanskje det er veien å gå for å komme inn på boligmarkedet. Er det noe mulighet å få boliglån gjennom husbanken tror dere?


Et barn annenhver uke. Har ikke bil og ingen dyre hobbyer. En leilighet med 1-soverom hvor jeg bor koster fra -5. Vi er et par fra Oslo på år som skal søke om boliglån fra husbanken. Hvor mye kan jeg låne?


Legg inn opplysninger som gjelder den 1. Du finner mer informasjon hvis du trykker på spørsmålstegnet i hvert felt. Søker du boliglån hos oss kan du få god boliglånsrente på huslånet ditt. Dersom du ønsker det, vil du kunne ha tett dialog med en kunderådgiver som vil hjelpe deg med å sette opp en nedbetalingsplan tilpasset din økonomiske situasjon. Sjekk hvilket boliglån som passer best for deg. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.


Boliglån husbanken

At du har fast jobb med god inntekt, men ikke får boliglån fordi du ikke har spart opp nok egenkapital enda, er dermed ikke alene grunn nok til å få Startlån. Se også retningslinje for tilskudd til studentboliger HB 8. Her kommer en gjennomgang av noen av disse mulighetene. Husbanken på eiendommen. Automatisk rentekutt gir deg et smartere boliglån med lav rente og full gebyrfrihet.


Få en ny bankopplevelse. Se alle våre priser. Vi har bare åpne priser. Nom fra , eff. Har du økonomiske utfordringer?


Boliglån husbanken

Egen rådgiver som vil ditt beste ! Gjeldfri - en tjeneste fra Eiendomsfinans. Det tar bare noen minutter å søke og få svar på hvor mye du kan låne. På både fast og flytende rente blir renten fastsatt ganger i året. Renten fastsettes på grunnlag av de fem beste effektive rentene (må være tilgjengelig over hele landet) på boliglån , på lån som er registrert på Finansportalen.


Dette gjennomsnittet kalles basisrenten. Basisrenten lages både for fast og flytende rente. Du kan flytte et boliglån fra en annen bank til oss, eller øke et lån du allerede har her. Det er selvfølgelig også mulig å søke om begge deler.


Om du skal pusse opp, kjøpe bil eller trenger penger til noe annet, kan det å låne mer på boligen være lurt. Lån til oppgradering kan gis med foranstående pant. Sjef i eget liv er en forenklet økonomisk modell.


Beregningene kan avvike fra finansinstitusjoners og offentlige etaters egne beregninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg