onsdag 12. april 2017

Hvordan beregne eggløsning

I løpet av menstruasjonssyklusen, har du som regel timer på deg til å bli gravid. Hvis du vet når du har eggløsning , kan du planlegge å ha sex rundt dette tidspunktet, og øker dermed sjansene for å bli gravid. Her er tre ulike metoder du kan bruke for å finne ut når du har eggløsning. Telle dager Den enkleste måten å beregne når du har eggløsning er å telle tilbake. Du skriver at menssyklusen din er veldig regelmessig med dagers intervall.


Det er et godt utgangspunkt for å kunne beregne eggløsning.

Eggløsning skjer vanligvis dager før neste mensblødning. Ovulation - prosessen med utgivelsen av egg fra eggstokken til livmoren, hvor det kan møte sperm og gjødslet. Det vil si at eggløsningen - en tid da en kvinne kan bli gravid. Dette spørsmålet interesser og de kvinnene som ikke kan bli gravid i lang ti og de som ønsker å unnfange et barn på visse tider av året.


Hvordan beregne eggløsning ? Perioden før eggløsning , og direkte. Når det kommer til enden av røret, kan egget befruktes av sædceller. Kvinner som har en sunn og regelmessig menstruasjonssyklus vil eggløsning hver måned.

En av disse er eggløsning , hvor sjansen for å bli gravid øker betydelig. I tillegg til ultraly for å bestemme eggløsning kan være flere andre måter. Måling av basal kroppstemperaturen.


For å få pålitelige resultater måling av basal kroppstemperaturen du trenger hver morgen for å innføre termometeret rektalt og vent 8-minutter. Dato for eggløsning vil ikke alltid være helt korrekt. Dersom menstruasjonen er uregelmessig eller syklusen er svært lang eller kort vil eggløsning være vanskelig å forutsi. Ettersom sædceller kan leve i flere døgn vil samleie noen dager før eggløsning kunne føre til graviditet. Bruk eggløsningskalkulatoren til å finne din eggløsning og fruktbare periode.


Din fruktbare periode er det tidsrommet i syklusen hvor samleie kan føre til unnfangelse. Kvinnens egg lever bare i cirka ett døgn etter eggløsning hvis det ikke blir befruktet. Men mannens sædceller kan vente i egglederen i flere dager i påvente av eggløsning.


Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Fertile dager er de dagene i en kvinnes menstruasjonssyklus når eggløsning nærmer seg og dagen når eggløsning oppstår, og hun kan bli gravid hvis hun har ubeskyttet sex. Likeledes, hvis du ønsker å unngå å bli gravi er nyttig den samme informasjonen. Det finnes et hav av matematiske uttrykk, formler og måter å regne ut ting på. Bare målet er annerledes - noen vil definere det for å tenke barn, andre forhindrer graviditet.


Er du usikker på hvordan barnebidraget regnes ut? Kvinnesidens Siw Ødegaard gir deg tips og råd.

Du logger ikke inn for å bruke skattekalkulatoren, men velger inntektsåret du vil beregne skatten din for, og fyller ut antatt inntekt, formue og fradrag. Da vil du få estimert hva skatten din blir. Skattekalkulatoren tar ikke hensyn til: om du har lønn, pensjon, andre inntekter eller formue som er skattepliktig både til Norge og utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg