torsdag 6. april 2017

Jobbe i bank

En kunderådgiver i bank behandler og vurderer lånesøknader, driver økonomisk veiledning og selger bankens tjenester. Som kunderådgiver kan du gi råd om banktjenester i banken , på e-post eller på telefon. Det å jobbe i bank er ikke det samme som det var for noen år siden, da mange var kunderådgiver bak en skranke i banken , fordi flere og flere tjenester blir digitale. Det er likevel mange som jobber med bank og finansiering, de har gjerne en utdanning innen økonomi og administrasjon fra høgskole eller universitet.


Toril Steinmo er prosjektleder for Boliglånsdigitaliseringen i DNB, som nå gjør det mulig å tilby boliglån på minutter.

Måten å jobbe på har endret seg mye siden hun startet i bank for snart år siden. Bent-Einar Eriksen Mørk ville jobbe med mennesker, og søkte seg til banken. Så tok han sykepleierstudiet på deltid. Jeg tror du merker det i kroppen, om det passer for deg å jobbe natt.


Jeg har alltid likt å være oppe sent, sier Mørk. Han jobber i dag som kunderådgiver i Oslo, som del av nattevakt-teamet i DNB. Jobbe i HjartdalBanken Med lønnsom bankdrift og aktiv kundeomsorg skaper vi verdier for kunder, eiere og vårt nærmiljø.


Vårt mål er å skape din bank for framtida!

Vurderer å skifte beite i arbeidsmarkedet. Kunne tenke meg å jobbe i bank av en eller annen grunn, liker penger, jobbe med tall. Men hva kreves egentlig av kompetanse og erfaring? Kan man få jobb i bank uten den nødvendige kompetansen og erfaringen? Hvordan er lønnen i bankene i dag?


Hvorfor vil du jobbe i bank? Her finner du oversikt over ledige stillinger i DNB. Du kan også legge inn din CV og registrere deg som bruker av DNBs rekrutteringsportal. Vi har et sterkt digitalt miljø som stadig jobber med å utvikle nye løsninger, og forbedre de vi allerede har. Lær mer om hvilke muligheter vi kan tilby.


Norges Bank Case-NM – Rentesetting i praksis. Begynne å jobbe Enten du søker din første jobb – eller akkurat har fått den – innebærer det en helt ny fase i livet. Du får mer penger mellom hendene, mer ansvar og større forpliktelser.


Vi i banken er her for å hjelpe deg å gjøre gode valg – både for deg og økonomien din. Det er Hilde Nordbø som sier dette når vi ber henne begrunne uttalelsen Jeg begynte å jobbe i bank fordi jeg vil forandre verden. En uttalelse vi fikk med oss på et seminar for et halvt år siden, og som har blitt værende med oss.

Vi jobber hele tiden for å finne smartere måter å jobbe på, både mot kundene og internt. Vil du være med på denne reisen ønsker vi deg velkommen til å søke på de stillingene vi lyser ut. Bli med på laget du også! Jada, å jobbe i barnehage er verdens beste jobb, med verdens beste barn! De gir så mye glede!


Jeg jobber i bank som rådgiver og tjener 750.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg