mandag 3. april 2017

Jobb i staten

Finn din drømmejobb i dag. Staten som arbeidsgiver skal utnytte den fulle bredde i befolkningens kompetanse. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i staten. Konferansen er for deg som er HR-medarbeider, HR-leder, personalsjef, leder og alle som jobber med rekruttering.


De neste årene skal det investeres over 5milliarder på samferdsel i Norge.

En jobb i Statens vegvesen gir deg muligheter til å utforme morgendagens samferdselsløsninger. Våre ansatte er spredt på kontorer i alle landets fylker. I Statens vegvesen jobber vi for at våre nettsider og tjenester skal være tilpasset deg som bruker, og at du skal finne det du leter etter. Vi kan alltid bli bedre, og vi håper at du vil dele dine erfaringer med oss ved å delta i en spørreundersøkelse.


Ledige stillinger i staten. I statlig sektor finner du mange ledige attraktive stillinger. Statlig sektor kjennetegnes av svært kvalifiserte medarbeidere til de forskjellige stillingskategoriene som finnes i staten. Staten kan anses å ha utviklet seg i en retning som i anførsel forsvarer å kunne omtales som en av Norges største.


Arbetsgivarverket informerar.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Jeg har hørt mange si at det er så mange fordeler med jobb i staten , blant annet knyttet til pensjon og rettigheter ved sykdom. Jeg er håpløst dårlig på å lese lovtekster osv, så om noen kan forklare meg dette på en enkel måte så setter jeg stor pris på det. Har jeg rett på flyttedag?


Karriere, arbeidsliv. Hvilket lønnstrinn? Regjeringen endrer reglene for jobber i staten. Endringene ble vedtatt i statsråd fredag.


Folk som ellers havner utenfor arbeidslivet, skal få en større sjanse til å få jobb i staten. Noen har vært uten jobb , utdanning eller opplæring over tid. Da kan det være vanskelig å komme seg i jobb. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Vil gjøre det lettere for folk med hull i CV-en å få jobb i staten.


Flere departement har ingen ansatte med hull i CV-en eller funksjonsnedsettelser. Här hittar du lediga tjänster om du söker jobb inom staten. Jobbportalen drivs i samarbete med jobbdirekt.


Sveriges ledande jobbsajter.

Jobb hos oss Statens pensjonskasse er den største leverandøren av offentleg tenestepensjon i Noreg. Vi har eit breidt sammansett fagmiljø - og eit viktig samfunnoppdrag. Alderspensjonister kan bli engasjert i staten eller skoleverket på pensjonistlønn. Da blir som hovedregel ikke alderspensjonen hos oss redusert.


Retten til utdanningspermisjon er et tilbud til arbeidstakere som etter en tid i arbeidslivet ønsker seg mer utdanning. Hensikten er å styrke det generelle utdanningsnivået i samfunnet og å møte arbeidslivets og den enkeltes behov for økt kompetanse og omstilling. Et godt sted å jobbe Vi satser på kompetanseutvikling for våre medarbeidere, og Statens vegvesen tilbyr gode opplærings- og utviklingsprogrammer. Vi har et ryddig avtaleverk, og vi vil at du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte. Vi tilbyr lønn i henhold til vår lønnspolitikk.


Stillingene i kommuner, fylkeskommuner og i staten er delt inn i ulike kategorier. Disse titlene brukes på alle arbeidsplasser i offentlig sektor, uavhengig av fagfelt. Tusen takk for gode svar og innspill, alle sammen! Komplett oversikt over ledige stillinger - mer enn 12.


Mange rekrutteringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg