onsdag 26. april 2017

Nrk julekalender 2013

Vi har fikset kalendergavene. Kjøp ferdig kalender med pakker! Se på våre nyeste gadgets. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår.


Gode produkter på tilbud.

Skjønnhetsprodukter på nett. Samtidig viser NRK Super svenske Jakten på tidskrystallen og de to danske seriene Theo og den magiske talisman (Thannanaya) og Pakten. Passer for hele familien. Foreldreløse Selma drømmer om at hun har en ekte familie som hun ikke vet om.


LUNNER ( NRK ): I et grustak i Lunner på Hadeland spiller NRK inn neste års julekalender. Det er en utrolig fin, rørende og dyp historie, sier skuespiller Ingrid Bolsø Berdal. Aa, det er min favoritt! Det nærmer seg jul og Julekongen er årets julekalender på NRK Super.


Serien har blitt vist hele tre ganger siden da.

Jeg er like spent på hva som blir årets julekalender på NRK For vår del et aldri så lite høydepunkt i mørketiden. Hvor vi setter alt til side og kryper opp i sofaen sammen med ungeflokken. Via NRK TV på nett kan man også se Jul i Skomakergata, Teodors. Utforsk våre kategorier. Grønn juleglede viser deg hvordan du kan lage julegaver for en billig penge.


Det blir dørpynt og store oppsatser samt noe søtt og godt. Hver dag fram til julaften får du møte Eli og Teodor i Teodors julekalender. I dag er Teodor veldig trøtt. Hopp til tekstinnhold NRK. Snøfall er årets julekalender.


Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Adventskalender (også kjent som julekalender ) er en kalender som brukes til å telle ned de dagene fra 1. Kalenderen trenger ikke å samsvare nøyaktig med adventstida i kirkeåret, som kan begynne i perioden fra 27. I årets julekalender drømmer foreldreløse Selma om å få sin egen familie.


En foreldreløs jente i en trist verden. Et eventyrland fullt av magi og kjærlighet. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finne veien?

Hvert år er det stor spenning knyttet til hvilken julekalender som vises på NRK (ofte NRK og NRK Super). Norsk julekalender. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super.


Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg