mandag 24. april 2017

Middagsforslag lørdag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Finn middagsforslag lørdag hvis du ser nå. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat.


Hva har du lyst på til middag i dag? Vi har samlet våre beste middagstips - alt fra pannekaker og supper, fra kjøtt til vegetar, fisk og barnevennlig middag, håper det smaker. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Middagsforslag lørdag

Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Det finnes dager som føles som en evig kamp mot klokken. Da er det godt med noen raske middagstips. Her er tips til både kjappe og gode middagsretter som gjør det enklere å vinne kampen mot tiden. Dette kan du bruke det til.


Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. LØRDAG : Curry er betegnelsen på en småhet og godt krydret saus med indisk opphav.


Og inderne er utrolig gode på å lage sine sauser. Det er lett å tilpasse styrkegraden etter egne smaksløker. Denne oppskriften er mye enklere å følge enn den tilsynelatende ser ut når du ser lengden på ingredienslisten.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Lørdag Tacopai med salat (dobbelporsjon) Søndag Kyllingkarbonader (dobbelporsjon) Mandag er restedag og handledag for resten av uka. Tirsdag til fredag er easy-dinner-days alt skal gå kjapt og være enkelt.


Lørdager og søndager lager jeg mat som tar litt mer tid og jeg lager store porsjoner - som kan brukes til restemat på mandag! Suppe er sunn og enkel hverdagsmat å lage fra bunnen av. Denne milde tomatsuppen faller garantert i smak hos de minste. Med sprø ostetoast på toppen, får du noe knasende godt å tygge på i tillegg.


Og etter hvert kanskje også på matbloggen. Jeg prøver å fokusere på enkle og ganske sunne retter i hverdagen. I helgene prøver jeg å være litt mer kreativ og har jeg tid lager jeg gjerne en tre-retters middag til lørdag kveld. Ellers elsker jeg å bake og har, som dere kanskje har lagt merke til, en forkjærlighet for gjærbakst. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.


Les mer i våre betingelser og i vår personvernerklæring. Raske og gode middagstips! Disse oppskriftene bør falle i smak hos de fleste barn.


Middagsforslag lørdag

Dessert til forrett Elna Høyer-Dahl (41), redigerer og mamma. Her finnes du ukesmeny med middagstips, fristende kaker og bakst, sunnere retter, vegetar samt tips til trender og råvarer i sesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg