tirsdag 11. april 2017

Bra sitater

Vind bij Lascana lingerie die perfect bij jou past. Groot aanbod en voor elke gelegenheid. Sla nu je slag bij LASCANA! Ruime keuze uit Lingerie. Voor iedereen wat passends!


BH inspiratie bij LASCANA. Nu online te bestellen bij LASCANA. Her har jeg samlet opp en hel del ting jeg har hørt og lest. Det er mye sannhet i disse.


Jeg elsker sitater og fine ord:-) Noe er rappet fra dere mine venner! Berømte sitater Ludvig Holberg Astrid Lindgren Livet Alder - antall år Kloke. Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om kraftsport, som bodybuilding, fitness, strongman og styrkeløft. Daglige artikler og oppdatert informasjon. Ikke være funksjonshemmet i ånden så som fysisk.


Bra sitater

Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert? Alt går bra til slutt. Er det ikke bra , er det ikke slutt.


Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, slik at du kan finne et nytt uttrykk som passer perfekt for din situasjon. Vi har morsomme og artige sitater , kjærlighetssitater, ordtak om livet, ordtak om lykke og mye mer. Sitater og visdomsord - og historier fra virkeligheten. Målet er å inspirere og motivere flest mulig! Del gjerne de sitatene du.


Bra sitater

Noen filmsitater er bare så bra at de må deles. Her finner du en god samling med kjente filmsitater. Her gir vi deg våre beste filmsitater på norsk og engelsk.


Når du har tenkt en stun så arbeid med hånden. Arbeid smartere, ikke hardere. Du må veksle mellom håndens og åndens arbeid. Driver du med intellektuelt arbeid hele dagen, er du dømt til å tape. Robin Williams funnet død.


Bra sitater

Den Oscar-vinnende skuespilleren og komikeren ble år gammel. I tillegg til en rekke kjente filmer er han også kjent for sine sitater. Forbløffende mange av ordtakene vi bruker i dagligtalen kommer fra latin. Hvis du har bra mat i kjøleskapet ditt, kommer du til å spise bra mat.


Errick McAdams, personlig trener Streb etter fremgang, ikke perfeksjon. Morsomme sitater til bruk på f. Ukjent Jeg hatet hvert minutt med trening, men jeg sa til meg selv, ikke gi opp. Lid nå, og lev resten av livet som mester. Vitser i mange ulike kategorier.


Bra sitater

Flere tusen vitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg