tirsdag 18. april 2017

Vondt i armhulen

Du forteller om sviende smerter i musklaturen som går fra armhulen og ut til brystkassen, og fysioterapeuten har funnet små kuler langs muskelen. Triggerpunkter er små ømme punkter i musklaturen som kan kjennes som fortykninger i muskelen når man kjenner godt etter. Innsendt spørsmål ­Hvor viktig er det å gå til lege når jeg har vonde lymfer i armhulen og inn mot brystet.


Kan ikke kjenne spesielle kuler, men har vondt uten berøring og kan kjenne det når som helst som en murring og små stikk. Når du finner en klump i armhulen er det en liten sjanse for at grunnen til en betent lymfeknute kommer på grunn av lymfom. Dette er en mulighet. Blant typene av lymfom er non-Hodgkins lymfom og Hodgkins lymfom. Disse er begge varianter av kreft, og behandlingene er svært effektive.


De siste dagene har jeg hatt vondt i armhulen under venstre arm. Jeg har ikke kjent noe kul eller hevelse, det er bare veldig ømt og ikke på et stort område, men på bakerste halvdelen av armhulen. Den viktigste informasjonen får man gjennom anamnesen (samtalen) og den kliniske undersøkelsen der man tar og kjenner på området som er vondt. Som regel er det først når man kjenner på pasientens nakke, skulder og arm at man kan lokalisere feil som forklarer smertene i armen.


I tillegg har jeg hatt stikkende smerte i brystet, stort sett på venstre side. Når jeg tar fingen inn under armhulen på venstre side kan jeg kjenne en liten klump som er bevegelig. Jeg kan kjenne en tilsvarende klump på andre siden og på samme plass, men den er litt mindre.


Det meste af tiden smerter fra under armhulen vil nemt gå væk på egen hånd , men i visse alvorlige tilfælde at vide, hvornår man skal ringe til lægen er vigtigt almindelige årsager til armhule ømhed og smerte Der er flere omstændigheder, der kan medføre at ømhed i armhulen. Selv om det noen ganger blir oversett, viser mange av uregelmessighetene de presenterer at noe ikke er helt riktig i kroppen vår. I den følgende artikkelen deler vi varsler armhulene dine kan sende deg om helsen din, som du ikke bør overse.


En skade musklene eller støtte sener og leddbånd som forbinder øvre og nedre arm bein kan føre til smerter i hele armen. Skade på skulder eller nakke området kan også føre til arm smerter. Skade på plexus brachialis, en nerve klyngen i armhulen området, for eksempel kan føre til smerter, som reiser ned armen og til og med inn i hånden. Når en persons underarm gjør vondt eller er hevelse, er det beskrevet som armhulen smerte.


Smerten er mest sannsynlig fra hovne lymfeknuter på undersiden av armen. Smerten kan være irriterende og uhåndterlig til tider. Andre mulige årsaker til armhulen smerte er klumper som kan danne under armen.


Diagnosen er enkel. Lidelsen medfører kuler eller byller med smerte, hevelse, rødhet i armhulen , lysken eller rundt ytre kjønnsorgan. Tilstanden kommer svært ofte tilbake om igjen og om igjen over flere år. Med tiden kan det oppstå arr eller ganger under huden.


Vondt i underarmen. Det å ha vondt i underarmen og nærliggende strukturer (albue eller håndledd) kan være særdeles plagsomt. I tillegg forklarer forekomsten av komplekse nerve strukturer hvorfor armhulen utsender smerte stimuli relativt raskt, selv i små uoverensstemmelser. Kilden til smerte trenger ikke nødvendigvis å være lokalisert i armhulen selv, men kan også ligge i nabokroppsområder, hvorfra smerten utstråler gjennom flettet i armhulen. Lymfeknutene finnes overalt, blant annet i bukhulen og brysthulen, på halsen, i armhulen og i lysken.


LES OGSÅ: Hvis du får en alvorlig sykdom. Kroppen bekjemper infeksjon. Mange blir veldig bekymret med en gang de merker en kul under huden, men dette trenger ikke nødvendigvis være tegn på alvorlig sykdom. Derfor, for å hindre betennelse i lymfeknuter i armhulen , er det nødvendig å nøye overvåke tilstanden av helsen din, observere personlig hygiene, rådføre deg med en lege i tide og følg alle anbefalinger.


Proppen forhindrer blodgjennomstrømmingen til benet eller armen, hvilket fører til hevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg