torsdag 20. april 2017

Vinterdress voksen

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Vi har merkevarene til riktig pris. Se vårt utvalg her!


De beste vinterdressene for voksne, til gode priser!

Logg inn for å følge dette. Varmedress voksen Varme og funksjonelle varmedresser som holder deg varm på de kaldeste dagene! Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig.


Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser. Romslig passform i en varm og vindtett vinterdress Tenson Dominic sitter godt på barnets kropp – romslig uten å være for posete. Påkledningen fungerer godt.


Barnet kan i stor grad klare det på egen hån men når borden i ermene skal over votter eller benåpningen skal over vinterstøvlene, trengs hjelp fra en voksen.

Hoppin - Arbeidstøy til barnehageansatte. Spesialutviklede klær til voksne som jobber med barn, og andre som er mye ute, i aktivitet og lek med barna. Finn laveste nettpris her.


Søk etter vinterdress voksen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vinterdress voksen fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Fantasktisk passform til voksen dame. Vanntett, varm, slitesterk og komfortabel. Varmedress i Norge.


Stort kjeledress utvalg! Flyverdragt i Danmark. Nort Adventure varmedress. Slitesterk, teknisk og funksjonell dress med fiberfyll. Vinteroverall i Sverige. Avtagbar hette med snortrekk.


Varmedressen selges i herre størrelse og vi anbefaler derfor å gå ned i størrelse hvis damer bestiller denne dressen. Hos Biltema finner du et stort utvalg av arbeidsklær til lave priser og høy kvalitet. Du finner blant annet arbeidsbukser, arbeidsbelter, arbeidsskjorter, varselklær og mye mer!


Den har gjennomsnittlig pusteevne.

Dressen er myk og helfôret, og har strikk rundt håndledd og føtter. Vi på Reima ønsker at barna skal kunne leke og bevege seg fritt ute, i all slags vær. Derfor utvikler vi funksjonelle barneklær av høyeste kvalitet til vår, sommer, høst, og vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg