torsdag 13. april 2017

Latinske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Har en gutt med gresk navn og vil gjerne holde meg i samme stilen på nestemann, syns det blir litt rart med et erkenordisk navn i kombinasjon med det greske. Noen med gode forslag?


Vil gjerne at navnet skal fungere greit i norge. I denne artikkelen vil vi gjerne dele italienske jentenavn og deres betydning. Italienske jentenavn 1. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her! Urd fins det få av, men kan nok komme. Frøy var en mannlig gu men navnet blir brukt for både gutter og jenter. Greske og latinske (klassiske) navn. Aurora er jo også fra Anne Kath.


Navnemoter går i bølger, og det navnet som var trendy for år siden er ikke det samme som man finner på navnetoppen i dag. Matteo og Sofia tenker vi ikke lenger på som utenlandske, fordi de brukes så mye i Norge. To storebrødre skal få en lillesøster og vi sliter med finne navn. Vi liker litt uvanlige navn.


Det har storebrødrene å. Dersom du venter en liten jentebaby, her har du en liste over uvanlige jentenavn , sammen med betydningen deres. Dette er en liste over populære navn. Kanskje de inspirerer deg! Disse navnene er en verdig gave og også en kilde til uovertruffen autoritet.


Legg til i min liste. Latinske jentenavn. Så populært er Luna: 9personer har dette navnet.


Man kan også velge klassiske greske eller latinske navn som Nathalie og Adrian eller tyske eller engelske navn som Ida og Olivia, sier Ivar Utne. Les også: Navnene ingen andre barn har. Etter thailandske regler har alle faste etternavn. Nettsida inneholder også ei fornavnsliste.


I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk. Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion. Jentenavnet er en variant av Emily, som er en feminin form av Emil, som kommer fra det romerske navnet Aemilius, som er utledet fra det latinske ordet aemulus som betyr rival, men navnet kan også bety vennlig avhengig av den latinske konteksten. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt?


På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Nå er det en trend med korte jentenavn som slutter på -a, og her faller Luna naturlig inn, sier han. Bibelske navn er eksempler på navn som vil fungere både Norge og utlandet.


Latinske jentenavn

Har du øst- eller vestkantnavn. På listen over jentenavn er det mindre endringer enn blant guttene. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg