onsdag 13. april 2016

Baby bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus butikk her. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?

Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon.


Bilstolene er designet for bakovervendt bruk for babyer i alderen 0-måneder og 0-kg. Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol. Når barnet har vokst ut av barnesetet og kan begynne å sette seg opp uten støtte, er det på tide med en bakovervendt bilstol for større barn. Sikre barnet ditt i en bilstol fra BilXtra!


BILSTOLER TIL BABY OG BARN.

Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. En nyfødt, liten kropp er skjør, og konsekvensene av en kollisjon eller bråstopp kan være katastrofale. Det er viktig å sikre barnet i bilen fra første dag. I praksis brukes ikke funksjonen så mye, siden man som regel tar med seg hele babystolen hjem i huset eller inn i butikken.


Muligheten for å snurre stolen mot bildøren blir dermed en mye viktigere funksjon når det er en bilstol som står på basen. Cloud Z i-Size er en romslig babystol med godt med plass for en voksende babys hode og skuldre. Dagens bilstoler for babyer er konstruert og testet med de minstes sikkerhet og ergonomi i fokus, og de beste stolene på markedet i dag oppnår svært gode resultater i sikkerhetstester.


Bruk en bakovervendt bilstol helt fra barnet er nyfødt. Hvilken type bilstol bør man velge om man vil ha en som er så liten og kompakt som mulig? Vil man ha en bilstol som er så liten som mulig, finnes det også stoler som festes med belte som har smale yttermål. Search For The Baby. Bakovervendt bilstol er viktig – Testen viser først og fremst hvor viktig det er å velge et bakovervendt sete.


Et bakovervendt sete beskytter nakke og buk i en frontkollisjon. Kollisjonskreftene kan være direkte dødelige for et barn som sitter i et framovervendt sete, sier Anders Kullgren. Bilstoler, barnevogner og utstyr til baby og småbarn JavaScript ser ut til å være deaktivert i nettleseren.


Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn.

Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg