onsdag 13. april 2016

Ammepute barnas hus

Kjøp ammepute hos Babyshop. Her finner du mammaklær og andre tilbehør. Ammeputen gir optimal nakke- og skulderstøtte under amming, og gir ekstra komfort til din baby. Dette er en justerbar ammepute og kommer i en vanntett reiseveske, som gjør den praktisk og enkel å bruke uansett hvor du er. Ergobaby Natural Curve ammepute er en spesiallaget ammepute med fokus på bedre holdning, bedre komfort og problemfri amming.


Ammeputen er laget av solid skum og en skålformet design som setter barnet ditt på et godt nivå i mage til mage posisjon. Under graviditet er bbhugme en kroppspute som gir støtte der kroppen din trenger det mest. Under amming gir bbhugme komfort til både deg og babyen din. Vinneren ble Cora Wærp fra Nøtterøy. BBHUGME AMMEPUTE bbhugme ammepute er det nyeste tillegget til.


Den nye bbhugme Nursing Pillow er perfekt til amming av barnet ditt. Den leveres med pute, trekk, to pebbles og en praktisk oppbevaringsbag. Nå kan du kjøpe ekstra trekk til din bbhugme gravid- og ammepute. I tillegg er trekket Øko-Tex-sertifisert, så man kan være trygg på at det ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende stoffer.


Ekstra trekk til din amme- og gravidpute. Laget i naturli bomull. Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.


Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Vi har alt du trenger av utstyr til ditt barn. Besøk oss her i dag! Relevante fordeler i småbarnstiden. Veldig lite brukt da jeg har en annen jeg bruker mest.


Ammepute fra Sebras Farm kolleksjon i høy kvalitet, flotte farger og behagelig fasong som gir god støtte når den lille skal ha mat. Trekket er nyvasket. Den er lys blå på den ene siden og mørkere dus blå på den andre siden. Ammeputen har et nydelig design med gårdselementer og passer perfekt til resten av kolleksjonen.


Ukeskonkurranse: Vinn gravid og ammepute fra barnas hus ! Multiputen HUG er en trygg babypute der den lille både kan sove selvstendig, men også dele seng med mor og far på en sikker måte. Puten kan i tillegg brukes som ammepute og støtte for mor. JOGGSTER ADVENTURE 2. Perfekt for en sporty familie. God å trille både i byen og på landet, lett å manøvrere med svinghjul foran. Velkommen til vår OUTLET, i denne kategorien har vi konsentrert de beste produktene fra våre varemerkes tidligere kolleksjoner.


Doomoo ammepute er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. Medium er liten og praktisk som støtte når babyen skal mates. Large er mer enn dobbelt så stor og fungerer godt ved mating, men kan også brukes allerede under svangerskapet som støtte for mage og ben når man skal sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg