torsdag 7. april 2016

Skrive på konfirmasjonskort

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Konfirmasjonskort - dikt. Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord.


Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn. Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort.


Leter du ettter et fint konfirmasjonsdikt som du kan skrive på kortet til konfirmanten? Dikt til konfirmanten. Dette innlegget ble skrevet i Hverdagen og alt det andre og merket blogg, bordkort, dikt til konfirmanten, gaveesker, komfirmant høst, konfirmant tekst, konfirmant vår, konfirmasjon, konfirmasjonskort , konfirmasjonstekst, ord til komfirmanten, tekst konfirmant, tekst til konfirmanten, woweffekt av lindaslilleverden.


Bokmerk permalenken.

Seriøst, jeg ble helt fotvilet over hvor lite kreative folk var nå til dags. Alle har slik en trang til å skrive nøyaktig det samme på kortene. Det gir meg veldig lite. Denne irritasjonen gjelder sikkert ikke alle andre, men jeg vil gjette at jenta vil like et utradisjonelt kort mye bedre. Her finner du mange gode tips og råd.


Ofte er det ikke mangel på stoff som er problemet – snarere tvert imot. Hvordan skal man klare å velge ut det viktigste og hvordan skal man klare å få en god flyt? Du har jo slitt litt på skolen, men stå på så kommer det seg nok er en tekst som kan slå begge veier, mener taleskriveren. Hold i stedet teksten seriøs og varm.


Takkekort konfirmasjon! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Ein i familien skal konfirmere seg i år og eg tenkte å skrive eit fint sitat, ordtak, visdomsord eller lignende i kortet, men eg kommer ikkje på noe som kan passe. Noen som har noen gode forslag på lager? Ensiders takkekort til konfirmasjon 15x15.


Kvadratisk og moderne format. Kortene printes på semi-matt fotopapir. Ikke egnet til å skrive bakpå. Hvite konvolutter medfølger gratis.


Du kan oppgradere til fargekonvolutter og tykkere papir.

Man kan skrive en kort hilsen og ønske tillykke på den store dagen, eller man kan skrive et lite dikt eller en personlig hilsen. Alle våre konfirmasjonskort på ekte fotopapir fremkalles på samme måte som våre julekort som ble kåret til “Best i test” på TVHjelper deg 24. Side om side med kort på ekte fotopapir vil disse se litt mer kornete ut. Fine konfirmasjonskort. Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet.


For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen. Du står med andre ord ganske fritt. Mange velger bare å skrive Til lykke med konfirmasjonen eller noe i den duren, men jeg tror mange vil sette pris på om du kan være litt mer personlig. En konfirmasjonstale kan også framføres som et dikt.


Dette kan være et godt alternativ for den som ikke ønsker å holde en vanlig tale. En tale på rim (eller prolog) behøver ikke å ha en fast rytme, og da er det ikke så vanskelig å skrive talen. Se utdrag av konfirmasjonstale på rim her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg