torsdag 21. april 2016

Fjerne føflekk i ansiktet

For det første må jeg si at det jo er vanlig at man er misfornøyd med eget utseende når man er ung. Fjerning av føflekk kan gjøres av kosmetiske årsaker eller ved føflekkreft. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder.


Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager. Dusjplaster kan brukes. Hvis du vil fjerne en føflekk skjema ansiktet ditt bør du være klar over at det er mer enn noen få ansiktet fjerning behandlinger du kan slå til. En form for behandling du kan bruke til å fjerne føflekken i ansiktet ditt er kosmetisk kirurgi prosedyrer.


Om du ønsker å fjerne en føflekk , må det vurderes hvorvidt arret blir mindre kosmetisk sjenerende enn føflekken i seg selv. Ettersom en føflekk bør fjernes kirurgisk vil det nemlig bli et arr, forklarer Stangeland. SVAR: Hei Du ønsker å fjerne en skjemmende føflekk i ansiktet.


Om man får arr, er det vanskelig å si på forhånd. Mange har en føflekk eller utvekst et sted på huden og lurer på å få den fjernet. Føflekker skal sjekkes dersom de er ujevne i kanten, fargen eller i overflaten.


Er det den minste mulighet for fare ved føflekken, skal den ikke fjernes med laser. Der er vi meget konsekvente. Det beste er å enten dekke over med sminke eller lære å elske dem. Mange er redd for at det skal være smertefullt, men det er en unødvendig bekymring. Våre hudleger vil sette lokalbedøvelse i området.


Du vil kun merke noen få små stikk. Det kan være lurt å fjerne mistenkelige føflekker i god tid før solsesongen. For et best mulig kosmetisk resultat, skal eventuelle arr ikke utsettes for solen før det har gått noen måneder. Forebygging av føflekkreft. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium.


Hei, etter nå og ha besøkt to hudleger og snakket med allmenlege har jeg skjønt at det ikke er noen vei uten om kniven om jeg ønsker å bli kvitt en føflekk i ansiktet jeg finner svært sjenerende. Først fikk jeg beskjed av fastlegen at det lett kunne fryses bort. Kontroll av føflekk koster kr 1. Dersom føflekken er liten, trenger det jo ikke være et komplisert inngrep. Prosedyre Spesielt i ansiktet er vi forsiktige så vi ikke tar for mye og lager søkk i huden – dette kan i noen tilfeller bety at ikke alt blir borte ved første behandling. Tjenester innen Fjerne føflekk tilbys hos 1klinikker (både private og offentlige).


Dersom legen ikke kan utelukke føflekkreft bør man benytte kirurgisk behandling og fjerne pigmentforandringen i sin helhet. Jeg skal fjerne en føflekk i øyekroken som sitter tett inntil øyet. Jeg gruer meg litt til dette pga.


Nå har telefontiden stengt for dagen og lurer på om det er noen dolere som vet noe om dette? Ingen arr men hvite flekker året etter som blir bobler etter års tid. Nå anbefaler folk laser for å fjerne føflekker og jeg vet at Jens Stoltenberg var på Volvat med sin store føflekk.


Og mange føflekker henger i en stilk, disse fjerner man jo uten å fjerne noe hud i det hele tatt, så her kan man gjøre hva man vil fra dag 1. Stadig flere kvinner og menn ønsker å fjerne skjemmende flekker i ansiktet. Henning Stang er hudlege ved Derma Hudlegesenter. Dermale nevi er en type føflekk i ansiktet som vokser utover. De ses som en kul av varierende tykkelse.


De vokser seg gradvis større med tid. En dermal nevus trenger ingen behandling. Hvis de er plagsomme av kosmetiske årsaker, kan man fjerne delen som stikker ut av huden med en kirurgisk shave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg