torsdag 7. april 2016

Guttenavn på k

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Du kan altså lete gjennom alle disse navnene etter lan og du kan også søke etter guttenavn som begynner eller slutter på en gitt stavelse. For å søke bruker du søkemotoren til venstre på skjermen. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Vi har navn klart viss vi får jente, men trenger et guttenavn.

Traust, tradisjonelt guttenavn på K. De vi kommer på selv er og som er uaktuelle: Kåre Kristian Kjell Kristoffer Karl Kolbjørn Noen som kan hjelpe oss? Vi har en gutt og ei jente fra før med tradisjonelle norske navn. Bare til info så er din utflyttingsdato 31. Oppsigelsen må da leveres senest 31.


Skriv enkelt som de over sier. Hjelp meg å finne et fint guttenavn på K !

Noe bra, mye dårlig, men du får nå se selv. Finnes det fine tøffe guttenavn på k ? Pappa heter Knut og vært morsomt å finne ett navn som iallefall begynner på hans bokstav:-) Ett jeg liker godt er Kasper men vært kjekt å hatt flere å velge i! MadeleineAndre møte med forumet. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. Men jeg syns egentlig ikke at noen av de navnene vi kommer på og finner på R er fine! Det eneste er Rasmus. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye.


Kunsten å møte veggen på Ikea.

Hvis du vil navngi barnet Jan Banan, kan vi ikke love deg at du får det godkjent. Men på Vanse på Sørlandet bor det en mann med nettopp det navnet. Sannsynligvis har han tatt navnet som voksen. Jan Banan for å få en kommentar til denne saken, men vi fikk dessverre ikke tak i ham før denne artikkelen skulle publiseres.


Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Leter du etter gamle guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Noen eksempler på navn fra romersk mytologi er Flora, Janus, Lara, Luna og Amor.


Amor var opprinnelig navnet på en romersk gu men det er et navn som brukes både på gutter og jenter i Norge, fortsetter han. Utne legger til at flere av navnene også kan ha bakgrunn i annet enn gammel mytologi. På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.


Antall Antall per skrivemåte. Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg