torsdag 14. april 2016

Rosa sengehimmel

Rosa sengehimmel

Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Les mer og ta kontakt her. Trenger du hårfjerning? Se alle våre kampanjevarer! Alltid billig - Alltid Fornøyd.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Dette er en nydelig rosa sengehimmel med mange fine detaljer! Sengehimmelen er pyntet med små roser , grønne blad og et lekkert kantebånd i grønn silke. Toppen er sydd i lyse- og mørkerosa fleece.


Leveres i formsydd oppbevaringspose med glidelås og hanker. Herlig stemning på barnerommet med en sengehimmel Et barnerom er ikke et hvilket som helst rom i hjemmet. Her skal den lille tilbringe mye ti og det er derfor viktig at man gjør det litt koselig der inne, med ulike typer barnevennlige møbler, tekstiler med fine mønstre og farger, kosedyr og så videre. Sengehimmel i 1 økologisk bomull, skaper en god atmosfære på barnerommet. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet.


Vidde nederst 8cm. Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Hold mindre barn under oppsikt. Du finner også andre Soverom produkter fra FORM Living hos Lekmer.


Rosa sengehimmel

Farver som rosa , grå, mørkeblå og cremefarvet er nogle af valgmulighederne. Det varierer fra mærke til mærke, hvilke farvevarianter den enkelte sengehimmel fås i. For eksempel har Vanilla sengehimle i dejlige mørke farver som rosa og blå, hvor sengehimle fra Cam Cam har rolige lyse nuancer af grå og cremefarvet. En fin sengehimmel over sengen er både vakkert og koselig.


Alle små jenter og gutter drømmer vel på et tidspunkt om en ekte prins eller prinsesseseng? Vi har sengehimmel som passer både for barnesengen, og den lille babyvuggen. JaBaDaBaDo er et svensk designfirma som produserer og selger treleker, barnemøbler og dekorasjoner. Skandinavisk design kombinert med et morsomt og lekent hjerte med unike mønstre og moderne farger.


Rosa sengehimmel

En herlig sengehimmel i et flott rosa stoff fra Jabadabado. Passer perfekt over sengen, eller i et hjørne for å lage en kosekrok til barnet. Heng den over sengen eller over kosehjørnet for å skape en trygg og lun atmosfære.


De florlette sengehimle er som en sand prinsessedrøm, men en sengehimmel er også praktiske, da den afskærmer babyen for ly lys og bevægelse uden at lukke helt af, og det er selvfølgelig også en fordel at undgå myg og insekter om natten, så udlev drømmen og skab en rigtig himmelseng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg