tirsdag 19. april 2016

Tørketrommel oppå vaskemaskin

Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel , komfyr, integrerte hvitevarer mm. Lagervarer leveres neste virkedag. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Kan jeg ha tørketrommelen oppå vaskemaskinen eller er det helt tåpelig, vil den tippe overende når vaskemaskinen sentrifugerer el.


Bør man feste den på noen måte? Installer tørketrommelen oppå vaskemaskinen uten fester og få glede av ekstra plass i vaskerommet med stablesettet.

Det følger med en uttrekkbar hylle som du kan bruke til enklere påfylling og bretting av nyvasket og tørt tøy. Hvis du planlegger å koble tørketrommel og vaskemaskin til samme kurs, stiller saken seg imidlertid annerledes. Og selv om du har en ampere-kurs, bør du undersøke maksimalt strømforbruk for både vaskemaskin og tørketrommel. Vår tørketrommel står oppå vaskemaskinen med kun fire gummipucker under føttene.


Med lettere tørketrommel og mer ustabil vaskemaskin kan jeg se for meg en viss fare for at tørketrommelen ramler ned. Dere som har trommel oppå vaskemaskina. Bruker dere begge deler samtidig?


Mannen her sier en ikke bør bruke begge deler samtidig.

De kan jo ikke akkurat falle ne ettersom det står inni et trangt hjørne OG i tilleg er tørketrommelen oppå en ramme som er skrudd fast i vaskemaskina. Vi skal kjøpe oss tørketrommel og tenkte å ha den oppå vaskemaskinen. Spiller det noen rolle hvilken som er øverst? Trenger vi noe spesielt mellom de for feste?


Har aldri hatt tørketrommel før jeg. Tilbehør og andre hvitevarer. Finn tilbehør til dine hvitevarer hos Elkjøp. Her finner du tilbehør til både kjøleskap, komfyr, frysere, vaskemaskin , tørketrommel og oppvaskmaskin. Etter det ble det satt gummiføtter under beina på tørketrommelen , sånn at den ikke hoppet av når vaskemaskinen sentrifugerte.


ER vel mer normalt å ha tørketrommelen opppå vaskemaskina. Tørketrommelen veier bare en brøkdel av vekten så den er lettere og løfte opp. Hvitevarer for ethvert behov.


Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dersom tørketrommelen skal plasseres oppå en vaskemaskin så er det viktig at man er oppmerksom på modellens mål.


Og så er det stor fare for at vaskemaskina flytter på seg under sentrifugeringen så da faller den jo ned.

Effektiv tørketrommel med lavt lydnivå, ifølge forbrukerne. Bosch WTWH75I9SN er en forholdsvis stillegående tørketrommel da den har et lydnivå på dB. Til sammenligning ligger en samtale i et normalt stemmeleie på dB. Hvordan velge å kjøpe en vaskemaskin skrubbemaskin tørketrommel ? Hei, Etter 6års passelig tro tjeneste holder kampanjemaskina mi på å trekke inn årene. Vurderer du å kjøpe tørketrommel for første gang?


Vanntett pose med innebygd vaskebrett: The Scrubba Bærbar Vaskemaskin ! Har noen en vaskemaskin i god stand til salgs til rimelig pris? Jeg hadde satt tørketrommelen oppå vaskemaskinen nede i kjelleren og skulle vaske for første gang. Etter en stund kom det et brak, trommelen klasket i betongen.


Har du tørketrommelen oppå vaskemaskina. Går det an å ha vaskemaskin oppå tørketrommel ? ByggeBolig byggebolig. Plassering av vaskemaskin og tørketrommel bør planlegges godt.


Mange velger en plassbesparende løsning med tørketrommelen oppå vaskemaskinen. Dersom dette ikke er nødvendig av plasshensyn kan man vurdere om man vil plassere både vaskemaskinen og tørketrommelen i høyden, for eksempel med skuffer under. Dette kan spare ryggen, sier Lund. Før hadde jeg begge maskinene i samme merke (Bosch), og trommelen sto fjellstøtt på toppen.


Jeg har vaskesøyle, altså tørketrommel oppå vaskemaskinen. Nå har jeg måttet kjøpe ny vaskemaskin , og det ble en Electrolux. Hvis du vil spare mest mulig plass kan det være verdt å vurdere en toppmatet vaskemaskin. Siden de er smale og har åpning på toppen, egner de seg godt til å ha på badet i mindre leiligheter. På en annen side kan du ikke sette en tørketrommel oppå dem.


Hvor mange nordmenn som har vaskemaskin , tørketromler og vaskesøyler på badet, vet vi ikke. I Europa selges det imidlertid mer av integrerte vaskemaskiner under benken på kjøkkenetenn i Norge, ifølge nordisk produktsjef Jon Haraldsen i Whirpool Nordich AS. Uavhengig av om maskinene i dette huset var i bruk eller ikke, er brannvesenets generelle råd å kun bruke vaskemaskin og tørketrommel når man er hjemme og fortrinnsvis ikke om natten når man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg