fredag 29. april 2016

Kyllingfilet krydder

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Hei, Har noen gode forslag til hva jeg kan krydre kyllingfilet med? Tenker jeg steker biter i stekepanna. VIKTIG at krydderet ikke er sterkt, da jeg har en samboer som svetter bare av pepper.


Kyllingfilet krydder

Slik lager du kyllingfilet med krydder og ost. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian. Ha på salt og pepper. Kyllingfilet er et skinn og benfritt bryststykke av kylling.


Kjøttstykket inneholder kun fett. Kjøttet helstekes eller skjæres i biter og brukes i gryter eller wok. Den milde smaken gjør at alle sorter krydder og urter kan tilsettes.


Vi har fylt kyllingfileten med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt. Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør. Har noen tips til krydder til kyllingfilet som gir bra resultat? Jeg pleier ikke å bruke ferdige krydderblandinger pga mye salt og tilsetningsstoffer, jeg blander helst selv Jeg er veldig glad i typisk grillkryddersmak eller liknende, men jeg har ennå ikke funnet en mix som jeg synes er spesielt. Sett på lokk og skru platen ned på svak varme.


Hvis du ikke har lokk til stekepannen, kan du legge aluminiumsfolie (av typen som passer til ovn og grill, det står utenpå pakken) over pannen. Salt og pepper (gnis inn) før steking. Oregano og basilikum - helst fersk - etterpå.


Tørket går det også, men vær forsiktig med mengden. Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt. Her har vi funnet frem våre mest populære oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.


Skikkelig god middag! Kylling i wok fra Kina Det er de helt alminnelige hverdagene som volder oss mest hodebry når det gjelder å finne på noe godt til middag. Denne retten er alltid velkommen på bordet. Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet. Kyllingkjøttets milde egensmak gjør at alle sorter krydder og urter kan tilsettes, prøv denne kreolske varianten laget i vaffeljernet!


Kyllingfilet krydder

Del kyllingfiletene på langs dersom du ønsker at det skal gå raskere, eller bruk litt tid og stek dem hele for et mer saftig resultat. Jeg bruker ganske mye ulike krydder når jeg krydder , men bruker bare litt av alt. Salt, Piffi allkrydder (ev annen grillkrydder), løkpulver, grovmalt sortpepper og karri. En saftig rødvin servert lett avkjølt løfter måltidet ytterligere. Men dette er egentlig hvitvinsmat.


Et velbrygget lyst øl gjør også susen her. I noen tilfeller pr porsjon. Problemet er at overstekt kyllingfilet blir ganske tørr, og det er ikke så fristende. Klikk på varen for å se mer.


Kyllingfilet krydder

Vi har tidligere vist hvordan du steker kyllingfilet saftig i stekepannen. Det er ikke vanskelig, men det er noen triks du bør lære deg - her finner du dem. MÅ PRØVES: Kylling med sitroncouscous og rødbeter. Man har ikke spist skikkelig god bretagnesaus om den ikke er laget fra bunnen.


Derfor håper jeg du prøver denne for da tviler jeg på du vil kjøpe posen flere ganger. Krydder til kyllinglår. Bland alt sammen mariner lårene tint natten over.


Stekes i varm ovn 1grader ca. Skyller man av marinaden før man steiker kyllingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg