torsdag 14. april 2016

Cam stellebord

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stellebord med hyller og skuffer gjør alle nødvendigheter lett tilgjengelig. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Finn laveste nettpris her.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Et flott og anvendelig stellebord , men stellematten er av veldig dårlig kvalitet. Den revner i sømmene og gjorde dette etter kun 4-ukers bruk.


CAM er et italiensk firma som spesialiserer seg på barnevogner, barnestoler, stellebord m. Hos Jollyroom finner du et flott utvalg av produkter fra CAM , som har blitt prisbelønt på bl. Hong Kong Baby Products Fair. Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil.


Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby.

Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Eksklusivt og funksjonelt med klassisk design. Uttrekksplate kan trekkes ut ved behov for mer stelleplass.


To justerbare hyller inne i skapene. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Troll Lux HM Stellebord.


Cam Cam Copenhagen Harlequin. Sammenlign priser på Stellebord. Stellebordet har en stilren look og kan enkelt gjøre som til en vanlig kommode. Stellekommoden har små messingknapper og to justerbare hylleplan. Møbelet leveres i to forpakninger og er enkelt å montere.


Et tidløst møbelstykket som ikke går av moten. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie.


Les tester og omtaler før du kjøper. Du trekker enkelt ut en uttrekksplate når du skal bruke det som et stellebord. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Stelleputen er 50x65cm og passer alle standard stellebord.


Komfortabel for barnet, med gode støttekanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg