tirsdag 5. april 2016

Fengselsskolen

KRUS-forskar Yngve Hammerlin har nyleg publisert artikkelen. Målet med arbeidet til en fengselsbetjent er å motvirke nye straffbare handlinger ved å gjøre oppholdet i fengselet meningsfullt, bevisstgjørende og rehabiliterende for den innsatte. Fengselsskolen er den eneste skolen i landet som utdanner fengselsbetjenter. Vi utdanner våre aspiranter til en jobb med mening, en jobb der du spiller en viktig rolle både innenfor og utenfor murene.


Som fengselsbetjent bidrar du til et tryggere og sikrere samfunn for alle.

Alle søkere som blir innkalt til opptaksprøve må bestå den fysiske funksjonstesten for å være kvalifisert til samtale med aspirantnemnda. Erfaringsvis vet vi at det i snitt er to-tre kandidater pr. STUDIER, SKOLER, YRKER og STUDIESTEDER. Kunne du tenkt deg å studere FENGSELSBETJENT i Skedsmo? Kan du sette grenser for andre og klarer du å holde hodet kaldt i krevende situasjoner?


Da har vi kanskje utdanningen og karrieren for deg. Jobben er så viktig at du mottar lønn fra første skoledag.

Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS tilbyr dette studiet (kandidat). Forkurset varer normalt i fire uker, vanligvis i januar måned. Deretter følger elleve måneder ved et praksisfengsel. Denne perioden arbeider aspirantene i fengsel, med oppgaver som fengselsbetjentene. Aspirantene har tildelt en praksisveileder.


Opptaket til fengselsskolen går ikke gjennom Samordna opptak, hvor poenggrensene offentliggjøres. Merk også opptakskravene som står på fengselsskolen. Det er også ett krav om minimum års yrkeserfaring, da gjelder også verneplikt, men det vil være en fordel å ha jobbet.


Med hva er egentlig ikke viktig, men gode referanser er alltid bra. Ja, er vanlig jente på år som fullførte fengselsskolen for 1. Det handler ikke så mye om å være tøff og tåle blod og action, for hverdagen inneholder stort sett veldig lite av dette. Men det kan selvsagt skje. Tjenester og verktøy. Krev politiattest eller forny vandelskontroll.


Firma, arbeidsgiver eller oppdragsgiver som vil kreve politiattest, finn og velg riktig formål, be om nye opplysninger, krev fornyet vandelskontroll. Fysiske tester kommer snart opp.

Sit-ups: Ligg på rygg med bøyde knær (med fotfeste), hendene bak nakken og albuene ut til siden. Rull opp fra gulvet til albuene berører knærne og senk rolig ned til utgangsstilling. Ved KRUS utdannes det fengselsbetjenter og verksbetjenter, og det tilbys ulike etter- og videreutdanningskurs for kriminalomsorgens tilsatte. Det reelle tallet kan antas å være langt høyere, i lys av en generell underrapportering og mangel på data fra en rekke lan spesielt autoritære regimer. Det er ulike opptakskrav og reglar for poengrekning om du skal søkje fagskole eller høgskole og universitet.


Om du dekkjer opptakskrava og kor mange poeng du har avheng derfor av kva for studium du skal søkje. Universitets- og høyskoleloven - uhl. Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til.


Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg