mandag 11. april 2016

Muslimske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. I denne artikkelen finner du et utvalg av vakre arabiske jentenavn. Forhåpentligvis vil disse hjelpe deg med å finne inspirasjon hvis du leter etter et navn til din nyfødte.


Muslimske jentenavn

Hvert arabiske navn har en veldig presis betydning, og til tider kan det til og med spores tilbake gjennom historien. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Vi trenger hjelp til å finne ett navn til vår lille prinsesse. Noen som vet om noen fine muslimske og internasjonale navn? Det er vel heller du som leker dum, som trenger rapporter fra viktige professorer for å gjøre deg opp en mening.


Jeg trenger hjelp til og finne et jentenavn med muslimsk betydning, da far er pakistansk. Hehe men føler at de jeg har luftet det for ikke har villet. Ulike delar av den muslimske verda har likskapar, som Koranen, noko religiøs organisering og kultur påverka av muslimske , ofte også arabiske tradisjonar.


Det finst også ei rekkje ulikskapar. Ho er skarpt delt mellom sunni- og sjia-muslimar, som igjen har underinndelingar. Det vanligste er Muḥamma som har en rekke varianter på andre språk, for eksempel Maxamed på somali og Mukhammed (Мұхаммед) på kasakhisk. Abdul (ʿAbd al-) har også blitt bruk som et navn, til tross for at det ikke er et fullstendig navn på arabisk. Etter første verdenskrig kollapset det siste muslimske imperiet, Det osmanske riket, og etter annen verdenskrig var mesteparten av statene i den muslimske verden blitt selvstendige.


De fleste nye muslimske statene forsøkte å imitere vestlige stater i form, og mange prøvde å fremme nasjonalisme og nasjonal stolthet i befolkningen. Vi har kjøpt heritage Babyen kommer ikke før i vinter, så har ikke fått prøvd den skikkelig enda, men så langt er vi fornøyde. Dette blir mitt første barn så jeg har ikke så mye og. Søker råd om jentenavn.


Muslimske jentenavn

Ett av navnene er Mohammad som nå er det mest vanlige guttenavnet blant nyfødte i Oslo. Forslag til fine muslimske og internasjonale jentenavn. Muslimske kvinnenavn, Ivar Utne - Universitetet i Bergen 6. Er du interesseret i populære arabiske navne for dit barn? Læs mere om disse og andre navne på Min-Mave. Har allerede tenkt på David og Isaak når det gjelder guttenavn.


Elias også, men har allerede familiemedlem som heter det. På jente navn har jeg tenkt litt på Ma. Vi velger mer og mer internasjonale navn, og det er særlig USA vi lar oss inspirere av. Kanskje finner du et navn til ditt barn fra den amerikanske navnetoppen?


De muslimske miljøene i Norge står overfor store utfordringer. Positiv endring Mye er faktisk i endring til det positive. Men det skjer ved mer eller mindre diskret handling, sjelden ved åpen. Det er ingen mangel på vakre og unike muslimske baby jente navn. Mens det kan være en million av dem tilgjengelige, velger du den som passer din lille kjære og gir henne en identitet, er viktig!


Håper vår liste hjalp deg med å velge et unikt navn. Når man skal finne navn til familiens nye medlem er det mye å velge i. De fleste bruker en god del tid til å finne navnet de syns passer best. Meget brugervenlig hjemmeside med stor udvikling efter så mange år. Forklaring på jentenavn fra Bibelen. Direkte jentenavn fra Bibelen med kort forklaring hentet fra Bibelsk navnebok av Dag Kjær Smemo.


Etter thailandske regler har alle faste etternavn. Det er altså en navnekultur som skiller mellom for- og etternavn. Nettsida inneholder også ei fornavnsliste. I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk. Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion.


Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg