onsdag 6. april 2016

Nav no min side

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Innloggede tjenester.

Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Dine utbetalinger - NAV. Ytelser fra kommunen, som sosialhjelp, vises ikke i denne tjenesten.


På denne siden finner du en oversikt over pensjonssystemet i Norge, herunder folketryg tjenestepensjon og individuelle ordninger. Har du innskuddspensjon får du beregnet en prognose for forventet pensjon fra innskuddspensjonen på Min Side. Men du må innhente informasjon om folketrygden og eventuelt andre pensjonsavtaler fra nav.


Altinn - din digitale dialog med det offentlige.

Logg inn og sjekk din innboks Søk etter innhold. Aktuelle skjema og tjenester: Skattemelding. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Send og motta brev digitalt. Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer.


Beregn skatten din. Fyll inn antatt inntekt, formue og fradrag for å beregne skatten din. Hjelp til å få riktig skatt. Tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skattekort, skattemelding og skatteoppgjør.


Datoer og frister for person. Du kan registrere deg som arbeidssøker, sende meldekort, få oversikt over utbetalingene dine og få beregnet pensjon. Her finner du de elektroniske tjenestene til NAV. MinID gir tilgang til offentlige tjenester på mellomhøyt sikkerhetsnivå (nivå 3). Bli NAF-medlem her.


Her kan du finne informasjon om hva MinID er og hvordan det brukes. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.

Min side gir ikke informasjon om yrkesskade. Slik logger du inn. Alle virksomheter som er registrert med daglig leder i Enhetsregisteret i Brønnøysun skal benytte denne løsningen. Den enkelte virksomhet administrerer selv tilgang til Min virksomhet via Altinn. Klikk på SEND MEG PASSORD så får du sette ditt eget passord for innlogging.


Om vi ikke har registrert mobilnummeret eller e-posten din må du kontakte kundeservice for å få oppdatert dine kontaktdetaljer. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for analyser, tilpasset innhold og annonser. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette.


Kan ikke nå denne siden. Kontroller Internett. Logg deg på med ditt mobilnummer og fødselsdato - så vil du motta en kode for innlogging.


En ny veileder til rekvirering av reiser består av en liste med medisinske behov som kan utløse behovet for rekvirert pasientreise. Har du søkt om lån eller leasing og skal signere dokumenter finner du også det her. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted.


Vi gjør nettet nyttigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg