mandag 4. april 2016

Fig tree bay med barn

Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling. Planlegg ferien din her. Fig Tree Bay er meget barnevennlig med langgrunne strender. Barnemat og bleier kan kjøpes i supermarkedene ved hotellen våre. I Paralimni er det en innendørs lekeplass og bowling med servering, åpen alle dager.


Fig tree bay med barn

Hotellet har tre restauranter, to utendørsbasseng og et oppvarmet innendørsbasseng. Vannet er rent og klimaet egner seg godt for et behagelig strandliv. Stranda er fin, klart vann, langgrunn og mye aktiviteter, hovedgata er stappfull av lekeparker og moro for barn.


Vi som par savnet det litt tradisjonelle, små trange bakgater og torg, gamleby. I badevikene et stykke utenfor sentrum er det vanligvis adskillig færre mennesker. De flesta hotellen ligger nära den långa stranden.


Fig tree bay med barn

Här är vattnet både kristallklart och perfekt långgrunt för badande barn. Hei, jeg var på fig tree bay med sønnen min på da mnd og en venninne med barn på samme alder. Bussene koster euro for dagsbillett.


Capo Bay er livlig med mange aktiviteter å gjøre mens du bor, slik at du ikke trenger å forlate området for å ha en fantastisk. Særlig de aller yngste kan boltre seg i vannkanten uten at mor og far trenger å bekymre seg. Temperaturen på øyriket er det aller beste, og med en frisk fralandsvind dannes det et behagelig og fint klima. Kvaliteten på strendene her gjør at barn trives veldig godt.


Dessuten kan du være med på vannaktiviteter av alle slag. Har du lyst på et avbrekk fra strandlivet en dag vil dere sikkert like en tur til akvariet ved Protaras. Tar du trapporna ner från poolområdet på hotell Capo Bay har du direkt mjuk sand mellan tårna. Jeg tar turen til fig tree bay (Althea beach) i august for gang og kan virkelig anbefales stedet. Flott atmosfære og en fin småby.


Prisene på mat er litt stive ja, iallefall i forhold til andre sydenplasser. Här har vi även ett SunnConnect Rising Star, som passar perfekt för barnfamiljen. Det var helt nydelig der. Fig tree bay på Cypern är en bukt med härliga stränder dit barnfamiljer, unga och seniorer gärna åker. Här får du tips om boende, sevärdheter med mera.


Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Er det noen som har hvert dær som kan anbefale spisesteder? Jentene er opptatt av shopping, hva anbefaler dere, hvordan er prisnivået?


Vi skal bo på hotell Blue Star Jaccaranda, noen som har erfaring med hotellet. Sammen med min mor far. Masse restauranter å velge mellom, og de hadde lekeplasser, genialt for barna mens.


Fig tree bay med barn

Noen som har vært i Kypros fig tree bay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg