mandag 25. april 2016

Emmaljunga bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort. De første seks månedene bruker du den lune og romslige babybagen (selges separat). Ved bestilling vil du få beskjed om forventet leveringstid. Det er bare å bestille nå, men hver klar over leveringstiden Ved. NXThar ergonomisk sittedel.


Pris NOK 64inkl. Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger. Gjør det enkelt å installere din spedbarnsbærer på barnevognen.

Med adapterer til babybilstolen, kan du sette bilstolen direkte på vognunderstellet. Praktisk for deg som er ute på farten, enten for å hente søsken i barnehagen eller skal en tur rundt for å handle og ikke ønsker å bære på bilstolen. La barnet ditt sove komfortabelt fra bilen og til enten butikk eller café. Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav.


Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort og variert utvalg med både framovervendte og bakovervendte bilstoler, alle sikre, komfortable og brukervennlige! Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler. Reservedeler må hentes i butikk.


Bilstol adapter som passer for Maxi-cosi, Joie i-Geem, Be. Praktisk adapter for deg som ønsker brukes bilstol fra Maxi Cosi eller Besafe på din Emmaljungavogn. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Noe vi må huske på er at det er basen til emmaljunga som utgjør faren ved bil setet. Basen er tatt ut av salg å det driver å utvikles en ny, men den er enda ikke i salg, pga de vil ha den skikkelig testet før de selger den!


Kvalitet til rett pris. Alt innen barneutstyr. Trygg handel både i butikk og nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg