fredag 8. april 2016

Gratinerte nachos oppskrift

En god og enklere dessert. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost.

Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. Nachos er enkel kosemat.


Og akkurat som pizza kan det varieres i det uendelige. Grunnleggende er lagvis med nachos og fyll med ost mellom hvert lag. Vil du lage en vegetarvariant kan du bytte ut kjøttet med refried beans for eksempel. Topp gjerne med ekstra mye ost.


Oppskrift og foto av Ina Johnsen fra MatPaaBordet.

Pulled pork, grillet kylling og karbonadedeig kan være en del av oppskriften eller hvilken som helst annen krydret kjøtt. Reker er heller ikke så verst. Ypperlig snacks under fotballVM.


Brukerinnsendt oppskrift fra Lars_M. Dette er mitt tips til fotballsnacks! Så enkelt at selv far klarer det! Kjøp inn en pose store tortillanachos, pakke kjøttdeig, glass tacosaus, pose tacokrydder, boks mais, rømme og ferdigrevet ost. Inviter venner og familie - eller nyt den helt alene.


Denne retten er et godt alternativ til fredagstacoen. Denne gratinerte kjøttdeigformen er litt ala nachos , og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats. Det er snacks som hele familien gleder seg over. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Se alle oppskrifter. Gratinerte nachos med klippfisk oppskrift med kalorier, allergener og pris. Om det er mange til bords kan denne oppskriften lett dobles.


Det er vel bare sterilisering eller å avstå fra sex som er trygt om du ikke vil ha barn. Jeg har ett p-pillebarn og jeg kan ikke huske jeg var syk eller noe som skulle tilsi at de hadde dårligere virkning.

Tortillachips toppet med bønner, kjøttdeig, mais, cheddarsaus og salsa slår aldri feil. Serveres med tacosaus, rømme og avokado. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg