torsdag 28. april 2016

Lue med ører

Ribbestrikket lue med oppbrett og øreapplikasjon. Mønstret etikett foran. Denne varen er uvanlig liten i størrelsen. Lue Med Ører SALG på nett! Alltid gode tilbud og rabatter.


Lue med ører

Laget i ull og akryl. Strikket lue med ører. Ensfarget lue i myk trikot til baby. Offisiell The Legend of Zelda lue med alveører. Perfekt både til Cosplay og som vanlig hodeplagg for Zelda fans!


Helmønstret lue i myk økologisk bomull til baby. Luen har påsydde ører og oppbrett som kan justeres etter størrelsen på barnets hode. Luen er sydd med ekstra myke sømmer som ikke gnager. Farge: vi har brukt lys rosa nr.


Lue med ører

Anbefalt pinne: rundpinne nr. Garnmengde: gram. Legg opp m på pinne nr. Brettet stykket dobbelt og sy sammen i den ene siden og på toppen. Ettersom snuppa blir eldre så trenger hun nye luer.


Vi elsker de lange ørene, den myke teddykvaliteten og det komfortable fleecefôret. Vi bruker våre egne og tredjeparts informasjonskapsler til å forbedre våre tjenester og din handleopplevelse. Hvis du fortsetter surfingen, anses du for å ha akseptert vår Retningslinjer om informasjonskapsler (cookies). Dette plagget er dessverre ikke lenger tilgjengelig online, men ta kontakt med din nærmeste Cubus-butikk for å se om det er tilgjenglig der. Telefonnummer til alle våre butikker finner du i vår butikkoversikt.


Lue med ører

Her finner du tilbehør fra Didriksons til barn. Alt fra sydvester, barnestøvler, vinterluer til votter. En superenkel lue til barn med nusselige ører ! Sjarmerende lue med blomster mønster og små sjarmerende ører. Passer til både gutt og pike.


Den har striper i alle regnbuens farger. Selges enkeltvis og fås i størrelsen one size (voksen). Hvordan å hekle en lue med ører En heklet lue er en omtenksom gave til en baby shower eller et barns bursdag eller annen ferie. Gi at håndlaget gave til en ekstra boost når du legger ørene dine heklede hatter. Hos oss finner du funksjonelle, vindtette og herlige luer, med massevis av flotte detaljer, som gir det lille ekstra.


Skal det være en lue med ansikt på og ører på toppen, eller en hjelmlue til babyer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg