tirsdag 3. april 2018

Bilseter barn

Stort utvalg av farger og modeller. Barnas Hus butikk her. Hvis ikke skal ordinære bilbelter benyttes. Tilbehør bilseter Vi har tilbehør til bilseter som gir deg muligheten til å bruke ditt bilsete på flere smarte måter som kan forenkle din hverdag.


Vognposer, gravidbelter, sol- og sparkebeskyttelse, regntrekk og myggnett er noen av de produktene som gjør ditt bilsete til et multifunksjonelt produkt som kan brukes året rundt.

Anerkjente merker og testvinnere. Vi har bilstoler tilpasset alle typer biler, familier og barn. If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge.


På Jollyroom har vi derfor et stort og variert utvalg med bilstoler til barn i alle aldre, alle sikre, komfortable og brukervennlige! For bena er det ikke fullt så godt stelt. En ett- til toåring sitter komfortabelt, men en treåring må bøye bena desto mer.


For en del barn går det greit uansett, men med vintersko på kan andre synes det blir ubehagelig.

Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken.


Når barn blir for store for bilbarnestol men enda ikke kan sitte rett på bilsetet passer det bra med en enkel sittepute. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Visse vanlige bilstoler har dessuten avtakbar rygg og kan gjøres om til en sittepute når tiden er inne. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Nordiske barn sitter bakovervendt lengst i verden, og barnedødeligheten i trafikken er også her blant den laveste. I resten av Europa vender man barna fremover stadig senere, men utviklingen går langsomt. Innføringen av i-Size er et tiltak for å få alle barn til å kjøre bakovervendt litt lenger. Når du flyr med et spedbarn, må han eller hun sitte på fanget ditt.


Du kan også bestille et separat sete til spedbarnet ditt. Setet koster det samme som for et barn på to til elleve år. Du må også ta med ditt eget bilsete. Hvis du reiser med to spedbarn, kan du ha ett på fanget og det andre i et sete ved siden av deg.


Småbarnsbilstolen er det andre setet ditt barn vil bruke.

Når toppen på ørene til barnet er i linje med stolens høyeste punkt har ditt barn vokst ut av bilstolen. Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den. Det kan brukes fra ca.


Stolen blir skrudd fra hverandre av profesjonelle, alle slitte deler blir byttet ut, og trekket blir skiftet, slik at bilstolen blir så god som ny – både inni og utenpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg