tirsdag 17. april 2018

Hvordan få baby til å sove i egen seng

De fleste foreldre ønsker ikke å ha barn i sengen fordi de ikke får sove selv, sier hun. Men noen mener det er trendy å ha babyen liggende i dobbeltsenga. Få babyen til å sove i egen seng.


Karin Naphaug har en rekke forskjellige metoder for å få barnet til å sove på, tilpasset forskjellige alderstrinn. Disse skreddersys hver enkelt.

Nå er barnet blitt over år og undertegnede har sovet minimalt dette året. Og det er helt greit. Jeg var forberedt på at dette var en del av pakka med å få barn. Vi samsover og vi trives med det!


Hun fikk sove i vår seng hele kvelden og natta. Men vi hadde et håp om at hun vil kunne sove i lenger. Mamma og jeg har bestemt oss for at du nå skal sove i din egen.

Hvordan få nin sønn til å sove i egen seng ? Han hylskrik å sier komme. Da mener han at han vil i våres seng. Hvis alle sover godt i samme seng , er det ikke noe must at barna sover i sin egen seng. Jeg tror at mange føler at de må få barna til å sove i egen seng , men jeg anbefaler at hver enkelt familie gjør det de selv føler for, og finner måter hvor alle sover trygt og godt, sier Karin Johanson. Angående samsoving er det noe jeg aldri hadde turt når det gjalt en liten baby.


Erfaringen min er dessuten at både barn og foreldre sover best alene i egen seng. Når det gjelder de som sliter med å få barna til å sove i egen seng , tenker jeg at det er viktig å være konsekvent og å gjøre senga attraktiv. Det er muligens litt tidlig enda å kreve at barnet bare skal sove i egen seng. Men våre ble på en måte tvunget til å sove i egen seng rundt mnd. Våre barn har sovet veldig godt hver eneste natt, ved enkelt unntak.


Vi laget gode rutiner tidlig. Blir nok madrass på gulvet ved vår seng igjen nå tenker jeg. Trenger å få sove nogenlunde uforstyrret.


I tillegg tror hun at mange foreldre feilaktig tror at barna har et lite søvnbehov fordi de virker aktive og våkne, mens de i realiteten er overtrøtte.

Forklar barnet ditt at han skal sove i sin egen seng hele natten, og at dere vil følge han tilbake til sitt eget rom dersom han våkner og tusler inn til dere. Det kan være vanskelig å få barna tilbake til sin egen seng dersom de men her gir vi deg noen gode tips til hvordan du kan få barnet til å sove. A - Å ) Nyeste forsigtigt ned i sin egen seng hvor han sover fint der er stille og hvor vi oftere få ham til at sove en.


Dersom du må leie barnet tilbake, så gjør minst mulig ut av det. Når barnet har lagt seg, skal det ligge i sengen sin. Ikke la barnet overtale deg til å komme oftere, hvis du har sagt at du skal se til det hvert 10. Når søvnrutinene er på plass, og barnet klarer å roe seg selv i sin egen seng , er det ikke bare søvn som er bonusen.


Babyer bør sove i egen seng Spedbarn som sover i senger ment for voksne, kan ha opp til ganger større risiko for å bli kvalt. Det er en forferdelig idé å dele en voksen seng med en baby , sier en av forskerne bak studien. Her er leggemetoder som får babyen til å sove uten gråt.


Bestem dere på forhånd om barnet skal sove i egen seng eller. En baby vil våkne ofte i begynnelsen fordi den. Sønnen din er vant til å sove i sengen deres så det å prøve å klare seg alene er ikke forbundet med noe godt.


Det er kanskje viktig å gjøre rommet og senga hans til et hyggelig sted å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg