fredag 13. april 2018

Mariusgenser brun

MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


Vakker mariusgenser håndstrikket i varm brunt , offwhite og rosa.

Lett innsvinget i liver gir god passform. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Mariusgenser dame str. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius.


Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med.

Trenger hjelp til valg av farger på mariusgenser ! Skal strikke meg en genser nr to. Har lyst på enda en genser til meg selv, men klarer ikke å bestemme meg for hvilke farger! Det er det mest strikkede mønsteret i Norge og regnes som et ikon som sier noe om nordmenns begeistrede forhold til turer i skog og mark, i den frie norske natur. I vinter blir det altså brun marius på mamma og mini her i hus.


Denne versjonen er strikket på sandnes Sisu som er et forholdsvis tynt garn. Dermed er denne også fin å bruke som innegenser. Hvilke fargekombinasjoner er deres favoritt til mariusgenser ? Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden.


Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Norway Shop er en offisiell butikk for gensere fra Dale of Norway og andre norske merker.


Lekker mariusgenser håndstrikket i fargene nydelig brun , offwhite og rosa. Tørkes flatt på håndkle, glatt over med hånda når den er fuktig. Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv. Du kan enkelt endre farge selv.


Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha.

Er litt lei av de tradisjonelle fargene (blå hovedfarge). Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren. Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Genseren er strikket i fargene brun ,naturhvit og beige.


Hva ville dere gått for? Dette er strikket med tillatelse fra rettighetshaver, for salg av ekte norsk håndstrikk. Originalfargene er marine med hvitt mønster og rød kontrastfarge, men det finnes mange fargekombinasjoner, for eksempel hvit eller brun hovedfarge. Stormberg har flere myke og behagelige gensere til dame for enhver smak og anledning.


Her finner du blant annet ullgenser, cardigan, collegegenser, fleecegenser og poncho.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg