tirsdag 10. april 2018

Liten trampoline

Liten trampoline

Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett.


Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt), og det høye sikkerhetsnettet med polstrede stolper bidrar til sikrere hopping. En trim trampoline for voksne og barn. Passer fint inn i mindre hager eller kan brukes innendørs. Vi tar kort og kontant: Bankaxept, Visa og Mastercard. Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.


Vi sender trampoliner og deler over hele landet. Liten trim trampoline for voksne og barn. Det går ikke an å sette sikkerhetsnett på denne. Leveres med fjærkrok. Lurt å tenke på før du kjøper trampoline til barn.


Det aller første vi anbefaler når man vurderer å kjøpe en trampoline for barn er at det aller viktigeste er å ha trygghet i fokus. Undersøk gjerne de forskjellige kriteriene for hva som gjør en trampoline ekstra sikker for bruk. Små trampoliner er om lag meter i diameter. De er beregnet på innendørs bruk, og koster mellom 4og 6kroner.


Kvalitetsforskjellene er nok ikke like markante for de små trampolinene som for de store. Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. En trampoline på meter i diameter er på grunn av størrelsen dessuten mindre egnet for at to stykker kan hoppe på den samtidig. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg. Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK.


Stort utvalg av runde og ovale trampoliner. Først og størst på markedet. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik. Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren. En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro.


Liten nedgravd trampoline - sikkerhetsgodkjent, herværksikker, sklisikker hoppeflate og godkjent til offentlig bruk. Flere modeller tilgjengelige. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en liten trampoline med sikkerhetsnett rundt? Er det en passende gave til jenta vår som blir to år?


Liten trampoline

Vi selger lekeapparater for barn i alle aldre som liker å leke, hoppe, løpe og klatre. Med kvalitetsprodukter fra bl. Jungle Gym og Hy-land kan du være trygg på at barna har en sikker lekeplass som bidrar til utviklingen deres mens de har det moro.


Markedets beste trampoliner Så morsomt at dere vurderer å kjøpe trampoline ! Vi selger kun trampoliner av meget god kvalitet, med optimale hoppeegenskaper. Usikker på hva som passer best for deg? Nederst på siden finner du koblinger til mer informasjon.


Liten trampoline

Beskyttelsesnettet er høyere enn hos de fleste konkurrentene. Siden vår administrerende direktør tidligere har konkurrert i trampoline , er hoppekvaliteten svært høyt oppe på listen over de kravene vi stiller til hvordan en trampoline skal oppleves. Vi samarbeider også med den svenske mesteren Jonas Nordfors, som hjelper oss ytterligere med å opprettholde høy kvalitet i spretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg