tirsdag 24. april 2018

Test bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Søk etter test bilstol på den nye KensaQ.


Kjøp bilstol hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Siden starten har Plus Test vært utført av VTI og publisert av NTF. Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol.


Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.

Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Dukken som ble brukt i testen tilsvarer i vekt og størrelse et barn på måneder. Bakovervendt bilstol er viktig – Testen viser først og fremst hvor viktig det er å velge et bakovervendt sete.


Cybex Aton Q med belte-base. ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) er en tysk bilistorganisasjon. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter. Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler.


Finn test bilstol hvis du ser nå. Resultatene i denne testen vil hjelpe deg med å finne riktig sete, men ditt eget utgangspunkt er vel så viktig når du velger. Størrelsen på bilen, formen på bilsetet der stolen skal monteres, er ting du bør ta med i vurderingen. EC R44-sertifiseringen lar deg velge bilstol etter barnets vekt, ikke lengde. Det er svært lav risiko for feilbruk.


I tillegg skal det testes hvor godt bilstolen tåler en eventuell sidekollisjon. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Den har også kun én test som grunnlag for totalscoren, men den er anbefalt av.

Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Når du velger bilstol er sikkerheten det viktigste – riktig stol for riktig alder, lengde og vekt.


Hos oss finner du bare godkjente babybilstoler, bilstoler, beltestoler og belteputer for den nyfødte og opp til kg. Den festes med isofix og er enkel i bruk. Dette er en sikker bilstol for større barn. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


Barnets nakke er utsatt og derfor anbefaler vi å se på PLUS- testen som måler belastning på barnets nakke. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg. Foto: BeSafe Vis mer. Testen omfatter stoler i alle tre vektklassene i denne omgang: fire stoler i vektklassen for de minste barna (0-kilo), én stol i mellomklassen (9-kilo) og fem stoler i vektklassen for de største barna (opptil kilo).


Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test. Du finner også mange fine og trygge beltestoler og belteputer til eldre barn. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol bedre enn det bakovervendte.


Alle er enige i at sikring av barn i bil er viktig, og det å finne riktig sete til sitt barn kan være et vanskelig valg. Forbrukere blir systematisk lurt når de kjøper strøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg