tirsdag 3. april 2018

Mor og datter smykke

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Finn laveste nettpris her. Pris 25-Vennligst velg. Bær dette smykket med stolthet - og vis at du setter pris på barna dine.


Mor og datter smykke

Nydelig sølvbelagt smykke som presenterer mor med barn. Dette smykket er en perfekt gave - til en venninne, mor eller til degselv. Bare gi beskjed i kassen. Alle deler er bly- og nikkelfri. Nydelig familiesmykke i forgylt sølv med anheng som symboliserer mor og datter.


Forbindelsen mellom mor og datter fortjener sitt eget stykke smykke … og får det gjennom dette settet! Du kan velge mellom to sjarmerende dyre-varianter: enten kjedet med anheng formet som en fugl eller anhenget med form som en hval. Flott mor og barn sølvsmykke hvor hjertet er belagt med hvitt gull og krystaller. Hendene er belagt med gull og rosegull. En flott gave til en mamma.


Mor og datter smykke

Materiale: 9Sterling sølv. Kommer i flott gaveeske. Gi mor en uforglemmelig gave! Utrolig fornøyd med service og rask levering. Velkommen til thune.


Her finner du et stort utvalg av gull- og sølvsmykker med diamanter, edelstener og perler. Vi har i tillegg klokker fra anerkjente og aktuelle merkevarer. I tillegg finner du en rekke nyttige tips på våre inspirasjonssider og i våre sosiale medier kanaler. Familiesmykke mor , datter og sønn i forgylt sølv.


Mor og datter smykke

Mor og Barn smykker. Søtt hjerte medaljong smykke til din kjære datter. En helt unikt designet smykkerserie for mor og datter har set dagens lys. Perlearmbånd i matchende udseende for mor og datter men med forskellige størrelser i de benyttede perler. Jeg falt pladask for dette søte smykkesettet i massiv rent sølv på sort lærtråd fra den norske designeren Elise Smykker.


Hjerte i hjerte, liten og stor, like kjært både barn og mor. Det knyttes evige bånd. Kjeder er et smykke som kan brukes for envher anledning.


Mor og datter smykke

Besøk vår nettbutikk eller kom innom en av våre nesten 1butikker. Hos Mitt Navnesmykke kan du finne et personlig smykke du vil elske å bære. Vi tilbyr garantert levering for valentinsdagen med rask frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg