mandag 9. april 2018

Dikt 50 åring

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til - åringen.


Dikt 50 åring

Blant de følgende ordtakene, kan tallet med letthet byttes mot 6 70…. Som - åring føler du deg som en løk… Når du skreller av deg klærne, begynner du å grine. Du er ikke , bare 49. I femtiårsalderen begynner vi å bli lei av verden.


I sekstiårsalderen begynner verden å bli lei av oss. Jeg likte alle diktene og kommentarene! Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder!


Trenger du et godt sitat? Til årsdagen overleverte Synnøve meg en stokk ifra gjengen, så her var det ingen kjære mor. Det var bare å kreke seg avgårde, men heldigvis mistet jeg stokken på en av turene våre. Les resten av talen.


Om tale år En årstale, kan bli ganske morsom – iallfall dersom vedkommende har selvironi. Skal feire min tantes års dag på lørdag. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Dette diktet skal være funnet i nattbordskuffen til en gammel dame på et engelsk pleiehjem – etter at hun var død:.


Hva ser du søster i din stue? En gammel, sur og beværlig frue, usikker på hånden og fjern i blikket, litt griset og rotet hvor hun har ligget. Du snakker høyt, men hun hører deg ikke, hun sikler og hoster, har snue og. Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme, alvorlige og seriøse. Svigermor blir snart.


Jeg suger til å skrive noe. Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Vil så gjerne gjøre det. Hun er snill, grei og omtenksom. Uansett, noen som vil skrive noe som rimer?


Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave? Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.


Opplevelsesgave – gave til. Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga gratulationstexter till - åring.


Kolla också: Text till födelsedagskort – Citat om älder – Presenttips – Födelsedagsrim och födelsedags dikter. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden. En bursdag kan også være en tid for ettertanke.


Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt.


Diktene er lettfattelige og rimer. Når vennene dine begynner å smigre deg med at du ser ung ut, er det et sikkert tegn på at du holder på å bli gammel. På den ene siden vet 70- åringen mye mer om livet enn 10- åringen. På den andre siden har 10- åringen en visdom som 70- åringen ikke lenger har.


Här är den som tillägnas - åringar och den får gärna citeras om mitt namn finns med som författare. Grattis på -årsdagen. Dikt till en man som fyller ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg