onsdag 25. april 2018

Tips til weekendtur

Tips til weekendtur

Super weekendtur med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Her på dinstorbyferie. Perfekt for deg som planlegger en spennende og innholdsrik weekendtur eller for deg som skal på langtur. Gode, gamle London er og blir en reisefavoritt. Byen har ”alt”, er lett tilgjengelig med Ryanair fra Torp, og billettene er billige.


La støvsugeren hvile et par dager og kom deg bort og nyt solfylte kaffebarer og varme spaserturer langs kysten. Helsinki er en liten, vakker og eksotisk by. Du kan forvente heftig uteliv, spennende shopping, kunstmuseer, hektiske markeder og flott arkitektur. Vil du slappe av uten å bruke for mange feriedager? Da er det genialt med en weekendtur.


Du får ladet batteriene, og kommer hjem med nye og spennende inntrykk. Vi tilbyr weekendtur til både storbyer og våre velkjente sol- og badereisemål. Med dagens flyrutetilbud og priskamp er det imidlertid mye lettere å få til en weekendtur uten at det tar for mye skade på budsjettet og hverdagens tidskrav.


Mindre enn en tre timers flytur unna Oslo finner du disse ti fantastiske destinasjonene. Bor du langt unna hovedstaden, se flere av våre tips til en weekendtur her. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.


I nspirasjon til en billig weekendtur. Det er knapt noe som er så frigjørende som en weekendtur etter en hard arbeidsuke, enten du drømmer om å komme deg en tur i skibakken, kose deg på spa eller bare slå til med en ordentlig runde shopping i et rimelig land. Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma, men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh. Barcelona, Nice eller Palma fine alternativer.


Action og avslapping. Spaopphold på THE THIEF. Han råder alle til å gjøre en ting før de reiser. Jeg hater stress-shopping og vil ha god tid.


Tips til weekendtur

Gjør heller litt ekstra research på forhånd og unngå bomkjøp som du ikke får byttet når du er tilbake i Norge, sier Mogseth og ønsker alle som reiser lykke til og god tur. Los Angeles - Jeg må alltid innom Melrose Avenue. Frister det å reise vekk for en langweekend?


Les om de forskjellige byene å få tips til hvor du bør bo og hva du bør oppleve. Tips til weekendtur i Berlin. Det er umulig å få med seg alt i løpet av tre dager i den tyske hovedstaden, byen er for stor til det. Likevel er det mulig å få med seg det viktigste. Mannen og jeg har snart års bryllupsdag.


Det vil si fredag til søndag, det kan derfor ikke være for lang reisetid. Vi bor i oslo, så har jo egentlig alle muligheter til å komme oss hefra. Alle tips , både i Norge og utlandet tas. I tillegg til et godt utvalg av butikker i bykjernen finnes det mange bydelsmarkeder i Riga.


Centraltirgus er et stort marked hvor du vil finne alt fra levende kyllinger til nips og klær - her får du en opplevelse av duft, lyd og inntrykk fra en annen verden. Riga er perfekt for en kort weekendtur med venner. Hverdagens stress kan være grunnen til at man ikke finner nok tid for seg selv og kjæresten.


Tips til weekendtur

Vi haster på jobben, forsørger barna eller er opptatt med noen andre ting som ikke tillater nok fritid til å nyte samlivet. En romantisk weekend er den ideale muligheten for å slappe av sammen med partneren og bli forelsket i hverandre på nytt. Har vært skuffende ute og reist opp igjennom årene, og nå skal jeg og en kompis endelig ta oss en weekendtur til en storby i Europa. Eneste kravet fra min kompis var at det er casino der!


Noen med mer reiseerfaring enn meg som har noen god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg