tirsdag 24. april 2018

Gode tapasretter

Gode tapasretter

Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom. Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest.


Gode tapasretter

Perfekt når du skal ha mange gjester. Bruschetta med cottage cheese. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.


Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat.


Gode tapasretter

Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Få ukens kake som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis. Her finner du flere gode tapasretter. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Enkle tapasretter til høytid og fest. Utvalget av tapas-restauranter i Spania skranter ikke, men likevel kan ønsket en gang i blandt være å nyte denne maten hjemme i egen stue, heller enn å stikke ned på et gatehjørne. Eller kanskje man ønsker å mimre tilbake til en Spania-ferie med disse gode smakene selv etter man er hjemme i Norge igjen? For spanjolene er tapas like mye en sosial samværsform som mat, og de snakker ofte om å gå en runde tapas.


Dette innebærer at de tar seg et glass med noe godt å drikke, og en tapasrett eller to på ett ste før de vandrer videre til et annet sted. Tapas består av mange småretter med gode smaker som ofte baserer seg på hvitløk, chili og tomater. Få dagens rett som nyhetsbrev.


Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte løsningen hvis du skal servere mat. Alt du trenger er en god del råvarer og et meget raust kvarter. Jeg skal bestille tapas til en dåp, men tenkte å lage noen enkle retter selv for å spare litt penger og gjøre det litt mer personlig. Tips til noen gode enkle retter?


Kylling i rød karri med ris er en god rett med mange gode smaker! Du kan justere selv hvor sterk du vil ha den, men det er godt når den er litt sterk. Er du usikker på om gjestene dine liker sterk mat er det lurt å lage den mil og heller servere chiliflakes ved siden av som folk kan ta på selv. Men hva ligger i begrepet tapas, er det en matrett, ett tilbehør, ett måltid eller en tradisjon?


Spanske småretter, ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk. Kan være både varm (for eksempel kjøttboller, fritert blekksprut eller potetbåter) og kald (spekeskinke, ost, oliven). Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Wirkola er vanskelig – å lage bule etter Pjoltergeist likeså. Hvis det ikke jobbes mer med detaljene, kan nyåpnede Hyde i Rosteds gate i Oslo lett bli som den kjipe Mr.


Hyde, mens alle lurer på hvor den gode Dr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg