fredag 27. april 2018

Negger vitser

Negger vitser

De får begge negre til å løpe fort. Ved å slå til en neger i trynet med en spade. Hvorfor skapte Gud orgasme? For at negre skal vite når de skal stoppe. Hva får du hvis du krysser en neger med en vietnameser?


Negger vitser

Ingenting, det er enkelte ting til og med vietnamesere ikke vil finne på å gjøre. To negere er på ferie og blir enige om partnerbytte til natta. Den første negeren godter seg, idet hans kone hadde mensen.


Neste morgen stikker han tilfreds ganger i smøret og smiler. Grunnen til at jeg har laget denne bloggen med prinsipp- vitser er at jeg er ekstremt opptatt av likhet og rettferdighet. Skal det være lov til å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av nordiske kvinner og hvite for deres rasetrekk i form av blondinevitser må det være like tillatt å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av andre grupper basert på deres egenskaper. I tråden Humor over streken har det dukket opp en og annen godbit av det mer onde slaget.


Jeg skulle akkurat til å poste en til der, før det slo meg at vi kanskje burde ha en tråd for disse. Har du noen fine vitser som går på bekostning av noen eller på noen annen måte er slemme og ikke for pyser. Selv Mogens Glistrup ville løfte et øjenbryn for disse jokes. Det er således en form for tabu at gøre brug af et sådant sprog, og der er derfor også mange som vil se ned på en, blive provokerede og føle sig stødte, hvis de hører at man bruger et sådant ord.


Og så kan man nok så mange gange fortælle at det bare var for sjov og at man slet ikke mente noget med det. Neger vitser eller ej, så. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier.


Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og sjove gåder med svar. Hvad er neger jokes, hvad gør neger jokes sjove og hvorfor findes de? Racistiske jokes (i denne beskrivelse med udgangspunkt i neger jokes) har været kendt siden folk først bemærkede forskelle og lighederne (om end stereotypt), hvilket for nogle skaber en en følelse af etnisk identitet.


Flere tusen vitser. Vet du hvorfor nordmenn ikke forteller rasistiske vitser lenger? Vitser i mange ulike kategorier.


Negger vitser

Det har blitt kriminelt og alle vet at det bare er innvandrere som er kriminelle. Her kan du lese vitser fra forskjellige kategorier. Vi har svenskevitser, blondinevitser, grove vitser og mye mer. Vi håper du finner vitser du liker.


Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser. Ikke glem å lese verdens beste vits. Kan veldig mange groviser egentlig, men det tar jo så himla lang tid å skrive dem ned ;-) Misjonæren var på reise i Afrika og etter å ha vært der en stund fødte høvdingens datter en baby som var hvit i huden.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.


Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. What are nigger jokes , what makes nigger jokes so funny and why do they exist?


Negger vitser

Racist jokes (here referring to jokes about people with darker skin) have existed since people started to notice the differences and similarities (albeit stereotypical), which for some have created a feeling of ethnic identity.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg