fredag 13. april 2018

Kaptein sabeltann og skatten i kjuttaviga

Directed by Terje Formoe. With Terje Formoe, Svein Haagensen, Janne Formoe, Linda Tørklep. Sunniva finds a map leading to the treasure of Kjuttaviga , and together with her friends, the former seaman Ruben the Re and the innkeeper Tante Bassa, she decides to find it. Fra del en til del to skiftes skuespillerne som spiller Pinky og Sunniva ut.


Dette er for å markere at et det har gått. Formoe spilte selv hovedrollen, blant annet mot datteren Janne Formoei rollen.

Legenden sier at den er gravd ned i Kjuttaviga i Norge, og at Grusomme Gabriels spøkelse vokter den. En barnemusikal fra Dyreparken i Kristiansand. Hiv o’ hoi for en seilas det har vært!


Nå er vi tilbake der det hele eventyret begynte: Kjuttaviga , hjemstedet til sjømannen Ruben, tante Bassa og vesle Sunniva. Den Sorte Dame pløyer bølgene på Grashavet. Han hever langkikkerten og speider innover mot land. Sjanger BARNEFILM, MUSIKK.


Skuespillere Terje Formoe Svein Haagensen Linda Tørklep Janne Formoe Karinen Ingolf Morten Usterud.

Jeg satt og jobbet med en tegning av noen av rollefigurene jeg skulle skrive om, forteller han. Resten er en sjørøverhistorie verdig. Med plater, bøker, tegneserier, filmer, tegnefilmer, videospill og snart millioner solgte billetter til kveldsforestillingene.


Jeg var vel tre år da mamma og pappa tok meg med på en forestilling. Jeg hadde hørt sangene og fått en sjørøverhatt, et sverd og en lekepistol til jul. Når du ser det sorte flagget, er det altfor sent å snu. Sabeltann mellom fingrene. Når vi røver eller plyndrer, er det ingen kjære mor.


And when the people of Kjuttaviga also find a parchment that says there is another treasure from the pirate Grusomme Gabriel in Kjuttaviga , things really become wild. Den er regissert av Stig Bergqvist og Rasmus A. Kongen på Havet jakter på Grusomme Gabriels skatt. Den levende parken, Dyreparken år: 10- SOLGT!


Drømmen om Kaptein. Stykket hadde premiere på dagtid i Kristiansand Dyrepark den 9. Luis: og alle de hodeskallene som kom med røyken da, også den raketten som gikk rett over oss og inn i Kjuttaviga. Elisabeth (43år): Ja, det syns jeg også var det kuleste.


Ingenting er mer populært enn dette Fremtiden. Disse juleprogrammene vil nordmenn helst se.

Og 64-åringen har god grunn til å le. Nå, år etter, er det solgt nesten fire millioner teaterbilletter, cd-er og dvd-er. Og historien har utviklet seg via tv-serie til spillefilm, med premiere i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg