mandag 2. april 2018

Lyse cupcakes

Lyse cupcakes

Oppskrift på cupcakes med ostekrem gir ca. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform. De forvandles til cupcakes med deilig kremost frosting på toppen. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Lyse Oreo cupcakes , de er luftige og ikke for mektige. Passer like godt til barn som til voksne. Disse er helt fantastisk gode, og fulltreffer for de som er glad i Oreo kjeks. Denne oppskriften gir ca.


Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge. Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest. Pynt med glasur, bær, nonstop eller nøtter. Cupcakes er utrolig enkelt å lage, og smaker himmelsk med vaniljesmørkrem og noen friske bær på toppen. Cupcakes og muffins Klassiske lyse cupcakes med marengsglasur De amerikanske cupcakene har inntatt Norge med storm de siste årene og forskjellen på en cupcake og muffins er at cupcaken alltid har godt med glasur på toppen og er som en liten kake i seg selv.


Lyse cupcakes

Holter, som står bak bloggen idefull. En av 3gode oppskrifter fra Dr. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Litt vanskelig å tolke oppskriften egentlig. Stod i ovnen minutter og ble perfekte.


Fikk mellomstore muffins. På Halloween bakte jeg og noen venninner disse stilige spøkelses cupcakene. Dette er jo det samme som cupcakes , bare med norsk navn. Spøkelsene er laget av muffins med en kjærlighet i, dekket med hvit fondant med svarte øyne, slik at det som se ut som et lite spøkelse.


Lyse cupcakes

Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Jeg tenkte jeg skulle legge ut en muffins eller cupcake -oppskrift igjen. Det er egentlig ikke så ofte jeg lager cupcakes lenger. Det er vel en fase som gikk litt over, men så lenge cupcakene er veeeldig gode, og da mener jeg vanvittig digge så er det da ingenting i veien med det. Hoi, det var en lang setning, hehe.


Muffins – eller cupcakes , som de kanskje også kan kalles – fra Lise Finckenhagen. Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på toppen. Det kræver en muffinsform at bage gode cupcakes , da de ellers vil flade ud i ovnen. Jeg har for eksempel flere af denne muffinsform som jeg er utroligt glad for.


Muffins er en vinner i barnebursdag, og umulig å bli lei. Her er det ingen oppskrifter som ender med kjekke anvisninger som tegn en Spiderman med glasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg