onsdag 25. april 2018

Vektklubben grete roede

Vi har noe for alle, velg mellom kurs i gruppe, en-til-en eller nettkurs. Meld deg på et kurs i dag! Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner.


Velg mellom kurs i gruppe, en-til-en, nettkurs eller last ned appen vår. Abonnementet fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Roede -klubben Gull mnd.


Les mer i våre betingelser og i vår personvernerklæring. Ta kurs der du bor, eller nettkurs. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Enkel registrering med smarte nettverktøy. Dagboken her på vektklubben synes jeg er bedre enn VGs vektklubb sin, og fargene og designet synes jeg er mer innbydende.


Oppskrifter og mat - forum. For å få et sunnere kosthold er det viktig å tenke både på hva du spiser og når du spiser. Du finner linker til andre nyttige artikler som forklarer hvordan du kan bruke våre oppskrifter og forklaringer til våre ord og begreper. Men så er prisene til vektklubben litt mer fristende. Og begge går over et år sant?


Noen som har prøvd og gått ned mange kilo på noen av disse kursene? Og hvordan foregår det? Spiser du sunt, men kjenner at det har krøpet på et par ekstra kilo?


Ta BMI-testen og se NÅR du kan oppnå det resultatet du ønsker deg. Ordinær pris kr 29-. Samtidig kan dere gi hverandre råd og tips om bruk av sidene.


Vi har jo hatt en tøff start og endel brukere som har fått feil når de har brukt sidene. Vi feilretter hele tiden nå, og må bare bek. Her kan du også møte eksperter og være med i diskusjonsforum. Jeg får fortsatt ikke lagret egne matvarer.


Jeg har internet explorer 8. Jeg synes ikke du skal begynne å telle kalorier eller slanke deg. Den er testet ut i kliniske forsøk med noe som heter dobbel-merket-vann metoden, som ser at det faktisk er riktig metode for å beregne hvor mye kroppen forbrenner. Den er også en av få formler som egner seg godt for overvektige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg