fredag 27. april 2018

Fingermat tips

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Tips til fingermat. Her er tre velsmakende varianter av fingermat , hvor deilig spekemat kommer til sin rett.


Dette er kosemat for enhver anledning, enten du skal ha en tapasbuffet eller skal servere en enkel apetittvekker før gjestene setter seg til bords. Fingermat er perfekt mat til vennekvelder og fester. Du kan servere både kalde og varme retter, snacks, grønnsaker og mye mer. Lag gjerne flere typer sauser og dip. Har du et forslag til sammensetning av et måltid bestående av fingermat , eller gode enkeltoppskrifter, setter vi stor pris på om du sender dem til oss via Legg inn din oppskrift knappen.


For mange år siden gikk jeg på et Grete Roede kurs. Oppskrifter på spennende fingermat Minifest i munnen! Her er oppskriftene på små og supergode munnfuller som passer perfekt til både festlige lag og helgekos.


SCAMPI: Det er også viktig med et innslag av sjømat når man skal servere fingermat. Vårt tips er scampi med hvitløk og chili. Chili og hviløksmarinerte scampi. Ikke minst har mange funnet ut hvor genialt fingermat er å servere til fest og gjester.


Smarte tips til planleggingen: Velg hvilke tapas som passer for deg, din anledning og ikke minst tidsramme. Ikke lag for mange forskjellige varianter. Velg heller tre forskjellige retter og server heller mye av de. Ta utgangspunkt i en råvare og tenk på hva som passer til.


Fingermat tips

Først noen tips for å unngå kaos på tapasbordet: Det er lett å lage alt, alt for mye når det kommer til tapas. Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Her er tips til hvordan du snekrer sammen et velsmakende tapasbord på minutter. Har du andre raske og gode småretter, tips gjerne andre i debatten nedenfor. Les om byen som er kjent for nydelig tapas.


Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Mange forbinder fisk og skalldyr med sommer, men det mange ikke vet er at mye av sjømaten faktisk er på sitt aller beste om vinteren. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken.


Fingermat tips

Glem snitter og opplev i stedet små ,spennende munnbiter fra hele verden. På ett brett så å si. Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus. Logg inn for å følge dette.


Har invitert til jentefest om en uke, og tenkte jeg skulle servere litt enkel fingermat. Hvordan skal vi rekke å sees før jul? Jo, ved å slå to fluer i en smekk i en travel tid.


Fingermat tips

Inviter vennene hjem på en kveld som kombinerer god mat og kreativitet – med enkel fingermat , rykende varm gløgg i glassene og plass til å pusle med juleforberedelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg